Allerlaatse kans om “OPWIJK?..JA!” te bemachtigen

C21

Allerlaatse kans om “OPWIJK?..JA!” te bemachtigen

Editiepajot_opwijk_auteur_paul_onselaere_foto_steven_walravens
 

Het nieuwe boek van Paul Onselaere : “OPWIJK?.. JA !” is nog steeds te bekomen aan 20 euro per exemplaar.

Men dient nu vlug te zijn, want het aantal nog beschikbare exemplaren vermindert zienderogen.
Het boek zal tevens te bekomen zijn op de eetfestijnen van Caprioolkinderen zaterdag 25 oktober vanaf 18 uur en zondag 26 oktober van 11 tot 15 uur en van Nijdrop op zaterdag 22 en zondag 24 november. Het is de allerlaatste kans, want de auteur besliste dat er geen tweede oplage gedrukt wordt.
Men kan het boek eveneens bestellen bij de auteur Paul Onselaere, Eeksken 155, 1745 Opwijk, tel. 0474/99.41.98, mailadres : paul.onselaere@scarlet.be. De kostprijs bedraagt dus 20 euro per exemplaar (plus eventueel 5 euro verzendingskosten per exemplaar) of via storting op rekeningnummer 833-5625653-08 op naam van Paul Onselaere, boek, 1745 Opwijk met uitdrukkelijke vermelding van het aantal exemplaren, maar tevens van naam en adres.
De opbrengst van het boek gaat integraal naar de projecten Caprioolkinderen en nieuwbouw jeugdhuis Nijdrop.Vorige week ontvingen beide projecten reeds een eerste bedrag.
 
Op de foto : Auteur Paul Onselaere (midden) tijdens de voorstelling van het boek in mei met Gunther Verspecht van Stash (rechts) en metekind Greetje Onselaere (links) wonend te Grembergen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief