OPWIJK - Kerkplein Droeshout wordt anders ingericht

C21

OPWIJK - Kerkplein Droeshout wordt anders ingericht

Droeshout-kerkplein1
Inrijden via de parochiezaal en niet meer via de schooltoegang. Deze rood-witte borden verdwijnen daar dus (en worden vervangen door de blauw-witte borden met pijl) en worden nu geplaatst aan de ingang van de school.

De andere inrichting van het kerkplein Droeshout heeft tot doel dit verkeersveiliger te maken en dit vooral voor de schoolgaande jeugd (De Lettertuin). Het is trouwens op verzoek van de vrije basisschool De Lettertuin, gelegen aan de Sint-Jozefskerk in Droeshout, dat er enkele maatregelen komen om de huidige verkeersonveilige situatie op het kerkplein zoveel mogelijk teniet te doen.

 

Vooreerst wordt de rijrichting op de parking omgedraaid. Inrijden op de parking moet langs de ingang van de parochiezaal om te vermijden dat de Steenweg op Vilvoorde(de gewestweg N211) geblokkeerd geraakt. Ouders die hun kinderen komen afzetten op de parking rijden door tot aan de ingang van de school, maar niet tot aan de schoolpoort om zo ouders en kinderen te hinderen. Er komen enkele paaltjes met ketting voor het pleintje tussen parking en school. Deze ketting kan indien nodig verwijderd worden.

 

Voor de rij Octopus-beugels tussen fietspad en rijweg komt er een PVC-kegel.

 

Het wordt dus aanpassen!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2017
Paul Onselaere
Paul Onselaere
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief