OPWIJK - Drie nieuwe CD&V kandidaten

OPWIJK - Drie nieuwe CD&V kandidaten

Naamloos_2
 

Weer drie nieuwe CD&V-kandidaten voor de verkiezingen van 14 oktober bekend.


Vooreerst is er Bart Van Biesen (55) van Droeshout. Hij woont op de Steenweg op Vilvoorde en is gehuwd met juf Els Wermoes (school De Lettertuin). Samen hebben ze 2 volwassen kinderen: Bram en Jana. In zijn vrije tijd is Bart webmaster en spelend lid bij Toneelvereniging Sterrenregen te Droeshout.


Albert De Vis (62) is afkomstig uit Nijverseel maar woont op Esp. Hij was actief in de financiële sector, nu met pensioen. Albert is al meer dan 45 jaar actief binnen de Nijverseelse toneelkring ‘De Bloeiende Wijngaard’. Sinds 1972 is hij betrokken bij de processie en sinds 2000 de drijvende kracht achter de groep van de wagenbouwers.Tevens is Albert mede-oprichter van het buurtcomité van de Esp.


Hans Van Den Eynde (37) woont in de Foksveldstraat te Opwijk samen met zijn vrouw Els Debrucker (dochter van Guido Debrucker) en hun zonen Brend en Mats. Hij is afkomstig uit Strombeek-Bever/Grimbergen. Hun kinderen zitten beiden in jeugdbeweging Heiveld en sporten bij AC Opwijk en volleybalclub Opwijk. De hobby van Hans en Els is kubben. Hij is voorzitter van ‘Bekubbstderop’ en medeorganisator van het Bekubbstderop paastornooi dat internationale faam geniet. Hij is treinbegeleider bij de NMBS.

 

Op de vooravond van Opwijk Jaarmarkt wordt de CD&V-lijst definitief voorgesteld, een traditie trouwens.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2018
Paul Onselaere
Paul Onselaere
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Paul Onselaere | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Paul Onselaere | 06 sep 2020

archief