Spar Elite OPWIJK verheugd met bekroning “Best in vers 2009”

C21

Spar Elite OPWIJK verheugd met bekroning “Best in vers 2009”

Editiepajot_opwijk_spar_best_in_vers_foto_steven_walravens
Stijn en Jo De Baerdemaker: ”Bij ons is de klant nog koning". - Foto Steven Walravens.
 

Gisteravond werd Spar Elite uit Opwijk bekroond met de hoofdprijs “Best in Vers 2009” op de jaarlijkse winkelwedstrijd van Unizo.

De familie De Baerdemaker, inmiddels de derde generatie kruideniers en goed voor 50 jaar winkelervaring, zien deze prijs als een mooie beloning voor hun dagelijkse toegewijde aandacht voor het uitgesproken versimago van de winkel. De winnaar werd verkozen uit 150 deelnemende winkels door een professionele vakjury, samengesteld uit leden van Alvo, Delhaize, Lambrechts, Spar Retail en Carrefour. Spar Elite uit Opwijk maakt deel uit van Spar Retail, dat op zijn beurt deel uitmaakt van de Groep Colruyt.

50 jaar ervaring: Van cinemacafé tot Spar Elite

Alles begon toen Rita De Smedt haar vader in 1959 vervoegde in de zaak. Dat was toen nog een café, winkel en cinema onder één dak. Deze inmiddels ondenkbare combinatie hield nog 20 jaar stand, maar de klemtoon kwam meer en meer op verse voeding te liggen. Eind vorige eeuw verhuisden Rita en Herman De Baerdemaeker naar een nieuw, uitgebreid pand in de Fabriekstraat.

Ondertussen hebben de zonen Jo en Stijn de zaak officieel overgenomen van hun ouders. De winkel onderging begin maart ’09 een heuse remodeling: de nadruk ligt nu nog meer op de versafdelingen.

Hartelijk contact met de klant

Stijn en Jo De Baerdemaker: ”Bij ons is de klant nog koning: wij kennen ons cliënteel bij naam, de sneetjes charcuterie worden bij wijze van spreken op maat van de klant gesneden.

Voor ons betekent elke tevreden klant nog veel meer dan deze hoofdprijs, maar dat neemt niet weg dat we heel tevreden zijn met deze extra beloning.”

Spar Elite
Jo en Stijn De Baerdemaeker
Marktstraat 39
1745 Opwijk.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief