OPWIJK - Zin om laagdrempelig te bewegen? Kom samen met andere 50-plussers SPORTELEN

C21

OPWIJK - Zin om laagdrempelig te bewegen? Kom samen met andere 50-plussers SPORTELEN

Editiepajot_logo_gemeente_opwijk

Sportelen is geen nieuwe activiteit, het is een mentaliteit. Het is sporten op eigen tempo, op eigen maat. Van 2 tot 10 september 2021 organiseren de gemeente Opwijk en de adviescommissie Senioren een sportelreeks voor 50-plussers. Samen bewegen betekent lol maken, banden smeden en het is goed voor je gezondheid. Reden te meer om eens te komen proeven van het aanbod. Je wordt ontvangen met open armen, figuurlijk uiteraard. 

 

Sportelreeks 

In normale omstandigheden vindt de Sporteldag op één dag plaats en is het een gezellige drukte in het park. Dit jaar ziet het er een beetje anders uit. Voor de veiligheid van de deelnemers worden de activiteiten gespreid over verschillende dagen. 

 

Ben je 50 jaar of ouder? Kom dan van donderdag 2 tot en met vrijdag 10 september 2021 GRATIS djembé spelen, petanquen, wandelen, fietsen, meetschieten en een sessie kracht- en lenigheid volgen. Alle 50-plussers zijn welkom. 

 

Concert ‘All times music’ en fototentoonstelling 

Op vrijdag 10 september sluiten we deze sportelreeks af met een concert van ‘All times music’ in de arena van Hof ten Hemelrijk én met een fototentoonstelling ‘De Sporteldag over de jaren heen’. Deze tentoonstelling is opgemaakt door de medewerkers van ’t Opwijks archief en met behulp van enkele oud-leden van de seniorenraad. De arena in Hof ten Hemelrijk wordt omgebouwd tot een soort ‘extra-large’ café. Bij slecht weer verhuist ons café naar jeugdhuis Nijdrop. 

 

Schrijf je in! 

Prijs: 10 euro per persoon, incl. twee drankbonnetjes en een maaltijd (na afloop van het concert). 

Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2021: 

• Surf naar https://reservaties.opwijk.be. 

• Aan het loket van de dienst cultuur, Kloosterstraat 7. Maak vooraf een afspraak: T 052 36 51 08. 

 

Alle info: https://welzijn.opwijk.be/sportelen 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief