VARIA / OPWIJK - Vlaams-Brabantse in finale van Miss Shopping Flanders

C21

VARIA / OPWIJK - Vlaams-Brabantse in finale van Miss Shopping Flanders

Editiepajot_varia_opwijk_01_foto_roger_mortelmans
De veertien finalisten, tweede rij uiterst links Sonja Vandaele. - Foto Roger Mortelmans
 
Editiepajot_varia_opwijk_02_foto_roger_mortelmans
Sonja Vandaele, de Opwijkse schone van 24 jaar. - Foto Roger Mortelmans
 

In Villa Marquette in Marke werden de veertien kandidaten voor het kroontje van Miss Shopping Flanders 2010 voorgesteld. De finalisten zijn afkomstig uit de vijf Vlaamse provincies. De meeste kandidaten hebben nog nooit aan een missverkiezing deelgenomen.

Het is een gloednieuwe verkiezing met als voorzitster Caroline Stragier en met een gloednieuw prachtig kroontje, gerealiseerd door het Technisch Atheneum Heule.
Duidelijk is wel dat shoppen dicht aanleunt bij de hobbysfeer van de jongedames. Het comité wil hen er echter tijdens de campagne op attent maken dat shoppen niet zo maar een banaal tijdverdrijf is. Het vergt inzicht, budgetkennis, stijlkennis, verantwoord aankopen en kiezen. De meisjes zullen dan ook info hierover krijgen en begeleid worden door experts uit diverse disciplines.
Tijdens de finale op zaterdag 6 maart 2010 in de Porseleinhallen in Wevelgem zullen volgende jongedames strijden voor het kroontje : Ginsy Ballan (Avelgem), Ymkje Bendel (Brasschaat), Bieke Bruneel (Roeselare), Alien Decock (Wevelgem), Celien Degroote (Waregem), Haydée De Loof (Zandvoorde), Charina Desnouck (Zonnebeke), Daisy Lanciers (Tielt), Sarah Mostrey (Nieuwkapelle), Debbie Rogiest (Gentbrugge), Deborah Simoens (Houthulst), Sonja Vandaele (Opwijk), Michelle Van Houdt (Neerpelt) en Jessica Verrydt (Borgerhout).
Sonja Vandaele (24) uit Opwijk is de enige Vlaams-Brabantse kandidate in de finale en het is haar eerste deelname aan een missverkiezing. Zij is accounts payable bij DHL en volgt avondschool boekhouden, want zij is heel graag met cijfertjes bezig en houdt ervan om nauwkeurig te werken. Haar hobby’s zijn shoppen, lopen, zwemmen, uitgaan, maar ook studeren. Zij neemt deel aan de verkiezing om iets bij te leren en meer zelfvertrouwen te krijgen. Sonja is een sociaal iemand en een miss waar zij bewondering voor heeft is ex-Miss België Dina Tersago, omdat zij zo een eenvoudig iemand is en heel lief is en tevens iets te vertellen heeft.
De verkiezingsavond zal aan elkaar gepraat worden door Ignace Crombé. Tijdens de voorstelling van de kandidaten drukte de missmaker er wel op dat Miss Shopping Flanders niet zijn verkiezing is. Hij maakt wel deel uit van het organiserend comité en houdt zich bezig met pers en PR. Maar zegt Ignace Miss Belgian Beauty zal in 2010 opnieuw doorgaan. In januari 2010 zal het nieuwe concept van deze verkiezing bekend gemaakt worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2009
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief