TERNAT - Lijk van Afrikaanse vrouw lag in berm naast snelweg

C21

TERNAT - Lijk van Afrikaanse vrouw lag in berm naast snelweg

Politie_2010__pixels200

Een Brits automobilist die gisteren op de E40 Oostende-Brussel in Ternat pech kreeg, heeft in de berm langs de autoweg het levenloze lichaam gevonden van een jonge vrouw van Afrikaanse afkomst. Het slachtoffer was met messteken omgebracht.

Lang kan ze daar nog niet hebben gelegen, want het gras van de berm werd onlangs nog gemaaid

De Brit was met zijn tweezitter sportwagen op weg van Engeland naar Duitsland toen de pechduivel toesloeg: de versnellingspook kwam los uit de versnellingsbak. Hij hield halt op de pechstrook. Omdat hij geen gsm bij zich had om hulp in te roepen, besloot hij over de vangrail van de autoweg te springen en aan te bellen bij een van de huizen die hij in de verte zag staan. In de berm langs de autoweg stootte hij echter meteen op het lichaam van een vrouw. Zij lag in het gras bij een bosje struiken. De Brit snelde naar de woningen om de politie te verwittigen.

Raymond De Valck: 'Uit wat ik uit zijn verhaal kon opmaken, lag er iets in de berm langs de autoweg waar de man hevig van geschrokken was. Ik heb de automobilist vergezeld naar de plaats die hij aanduidde. Ik zag een lichaam liggen in het gras. Eerst dacht ik dat het om een man ging, maar naderhand zag ik dat het om een vrouw ging. Zij lag op haar rug en leek zwaar toegetakeld.'

De politie werd gebeld, die snel ter plekke arriveerde. Volgens de eerste inlichtingen is het slachtoffer een jonge vrouw van Afrikaanse afkomst. Zij zou geen onbekende zijn voor het gerecht en zou met verscheidene messteken zijn vermoord. Voorlopig weigert het gerecht meer inlichtingen te geven over het slachtoffer en de omstandigheden waarin zij om het leven is gekomen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2010
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 02 sep 2024
Guido van Cauwelaert | 01 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido Van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 24 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 20 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 18 aug 2024
Guido Van Cauwelaert | 16 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 09 aug 2024

archief