SINT-KATHERINA-LOMBEEK - Vandalen vernielen verkiezingsborden in voortuintje

C21

SINT-KATHERINA-LOMBEEK - Vandalen vernielen verkiezingsborden in voortuintje

Editiepajot_ternat_vernielde_borden_vb_foto_gerrit_achterland
De vernielde verkiezingsborden. - Foto Gerrit Achterland
 

Zaterdagochtend vernielden vandalen twee verkiezingsborden van het Vlaams Belang in een voortuin aan de Sluisvijverstraat.

Zowel de eigenares als de buren hoorden hevig lawaai rond 6u. Een buur zag nog net een auto wegrijden, maar kon deze niet identificeren. Om 8u kwam de politie de situatie vaststellen in een pv. Waarschijnlijk werden de borden door meerdere jongeren ingedeukt tot de palen het begaven. Een reële piste is dat het om jongeren ging die net van een plaatselijke fuif kwamen, maar daarvoor zijn voorlopig geen concrete bewijzen.
 
Gemeenteraadslid Tom Schelfhout (Vlaams Belang): “Onze VB afdeling Ternat betreurt niet enkel dat deze vandalenstreken bij elke verkiezingen de kop opsteken, maar dat de daders ook steeds gewelddadiger te werk gaan. Hun opzet is echter mislukt. Niet enkel geeft de eigenares toelating om de borden te vervangen, maar willen enkele andere Lombekenaars nu ook een bord op hun privégrond laten plaatsen. En dit als teken dat dergelijke zaken niet door de beugel kunnen. Dit is het beste bewijs dat we ons als partij niet laten intimideren door enkelingen die ons schijnbaar op deze manier monddood willen maken. Mensen die rond 6u op de bewuste zaterdagochtend passeerden op de Sluisvijverstraat en iets verdacht opmerkten, of zelfs de bewuste auto kunnen identificeren, mogen ons steeds contacteren (0476/62.92.09). Natuurlijk mogen tips ook steeds rechtstreeks aan de politie worden meegedeeld”, besluit Tom Schelfhout.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2010
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 02 sep 2024
Guido van Cauwelaert | 01 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido Van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 24 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 20 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 18 aug 2024
Guido Van Cauwelaert | 16 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 09 aug 2024

archief