Opening van vernieuwd Lidl-filiaal in TERNAT

C21

Opening van vernieuwd Lidl-filiaal in TERNAT

Editiepajot_ternat_nieuwe_lidl_foto_lidl
Foto's lidl
 
Editiepajot_ternat_nieuwe_lidl_foto_lidl__1_
Foto's lidl
 
Editiepajot_ternat_nieuwe_lidl_foto_lidl__2_
Foto's lidl
 

Op woensdag 9 juni opent het vernieuwde Lidl-filiaal in Ternat de deuren. Het voormalig gebouw werd afgebroken en werd vervangen door een gloednieuwe winkel met bouwstijl volgens het nieuw filiaalconcept.

De verkoopsoppervlakte verdubbelt t.o.v. het oude filiaal waardoor een duidelijke opstelling van het assortiment mogelijk is met ruime en overzichtelijke wandelgangen voor de consument. Bovendien zijn er meer dan 20 extra parkeerplaatsen voorzien. De winkel zelf is sinds februari enkel zes dagen gesloten geweest want door het plaatsen van een tent kon de consument blijven inkopen doen tijdens de verbouwingen. Lidl zoekt nog enkele nieuwe medewerkers om het bestaande team in Ternat te versterken. Geïnteresseerden kunnen terecht op de dag van de opening bij de stand van werving & selectie.
In samenwerking met het gemeentebestuur van Ternat lanceert Lidl op de openingsdag van het filiaal een nieuw project dat uitgaat van de overheid, namelijk “Kook je fit”. De bedoeling is om de consument te laten ontdekken dat de combinatie van gezond, gemakkelijk, budgetvriendelijk en lekker koken zeker mogelijk is. De nadruk wordt gelegd op het belang van gezonde voeding. Om deze boodschap op een leuke manier bekend te maken bij het brede publiek geeft Lidl samen met de burgemeester R. Parys en de voorzitter van het OCMW, M.. Faes de aftrap met de „Sappentrapper‟ op woensdag 9 juni en zaterdag 12 juni aan de inkom van het filiaal. Met de „Sappentrapper‟ kan iedereen die dit wenst zelf zijn eigen sap trappen. Helemaal gratis.
 
Op 9 juni is er een wedstrijd waarbij de inhoud van een volle winkelkar kan worden gewonnen. De weken daarop volgen nog een aantal wedstrijden waarbij onder andere een laptop kan worden gewonnen en een maand gratis winkelen bij Lidl. Bovendien kunnen de klanten genieten van heel wat speciale aanbiedingen. Zo worden er verschillende non-food producten aan ongeziene prijzen verkocht en kan men profiteren van allerhande kortingen op het vast assortiment. Tenslotte zal Lidl jong en oud entertainen door een grimeuse en ballonartiest te voorzien op de openingsdag.
Lidl biedt een wijd assortiment kwaliteitsproducten aan van zowel A- als huismerken. Een grote variatie aan groenten, fruit, vlees en brood kan men dagelijks terugvinden in de versafdeling. Daarnaast kunnen er elke week, al dan niet in het kader van een bepaald thema, uitzonderlijke artikelen tijdelijk verkregen worden. Het non-food aanbod gaat van textiel- en huishoudartikelen tot high-techproducten.
Lidl heeft in 2010 verschillende nieuwe winkels geopend in België en Luxemburg en is nog steeds in volle expansie. Niet enkel openen meer Lidl-filialen, ook worden er geregeld bestaande filialen uitgebreid , verhuisd en omgebouwd.
 
Praktische info
LIDL TERNAT
Kerkstraat 70
1740 Ternat
OPENINGSUREN:
Ma-do: 09.00u – 18.30u
Vr: 09.00u-19.00u
Za: 09.00u-18.00u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2010
Gerrit Achterland
Lidl
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 17 okt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 10 okt 2024
Guido van Cauwelaert | 09 okt 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 sep 2024

archief