TERNAT - Nieuws van het Cata Bikes Team

C21

TERNAT - Nieuws van het Cata Bikes Team

Afgelopen zondag is het wielerseizoen bij de Aspiranten van start gegaan. De zijn de renners van de leeftijdsklasse 12 tot 14 jaar. De afstanden van deze wedstrijden liggen tussen de 20 en 35 km. Zondag vonden er 4 wedstrijden plaats in Geel Ten Aarde, Kampenhout, Tielrode en Zeebrugge. De Aspiranten van Kon. Balen BC kwamen overal het sterkst uit de hoek, maar dit is niet verwonderlijk als je weet dat een groot deel van het peloton bij die ploeg rijd. De renners van Team Cata Bikes kwam ook zeker niet slecht uit de hoek. Met Belgisch Kampioen bij de 14-jarigen Saimen De Laeter, hebben ze ook een sterke troef in handen. Hij eindigde als derde in Kampenhout in zijn reeks. Er kwamen daar 38 deelnemers aan de start. Ook Niels Timmermans, die zondag voor het eerst meedeed in een koers, liet zich niet doen. Hij eindigde in dezelfde reeks als Saimen op een 13de plaats. Dit alles belooft veel voor het team in de volgende wedstrijden.

 
Zaterdag werd ook de tweede rit in het wielercriterium van Cata Bikes gereden in Sint - Martens - Bodegem voor de Nieuwelingen. De renners van Team Cata Bikes hebben daar weer een mooie prestatie neergezet. In de eerste ronde was er een valpartij waardoor Simon De Wolf, beste van het team in Wambeek, achteruit werd geslagen en strandde op een 35ste plaats. Pechvogel van de dag moet Sander Eylenbosch zijn geweest die moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis en zijn vinger gebroken heeft.
 
Nog even een foutje rechtzetten: het criterium wordt georganiseerd door Cata Bikes en dus niet zoals gezegd door Team Cata Bikes. Excuses voor deze vergissing.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2008
Tom Vierendeels
Tom Vierendeels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 15 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 12 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 11 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 10 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 06 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 18 dec 2021
Guido Van Cauwelaert | 18 dec 2021

archief