TERNAT - Zomermuziekstages in Noise Gate!

C21

TERNAT - Zomermuziekstages in Noise Gate!

Noisegateternat_editiepajot

Gek van muziek? Kom dan gewoon een hele zomer lang muziek maken in Noise Gate. Men heeft de keuze uit drie zeer intensieve, gevarieerde muziekstages. Telkens word je een week lang begeleid door de beste coaches en kan je muziek spelen in de beste omstandigheden.

Planeet Drum – 08, 09, 10 & 11 juli
Ben je bezeten van drums? Word je gegrepen door grooves? ‘Planeet Drum’ is de ultieme drumstage voor elke drummer met al wat ervaring. Maak een intense vierdaagse reis door Drum Universe, onder begeleiding van de beste gidsen die je in de wijde omtrek kan vinden.
Speeltechnieken, grooves & dynamiek, samenspel, show moves, materiaalonderhoud & drumstemmen, attitude, … Alles komt aan bod!
 
Rockband – 14, 15, 16, 17 & 18 juli
Alle gitaristen, drummers, bassisten en zanger(es)s(sen) met speelervaring kunnen zich inschrijven voor deze ultieme bandcoaching-stage.
Bij het begin van de stage vormen we drie nieuwe bands. De opdracht: werk met je band een magistrale eigen versie uit van twee gekozen songs. Beginnen doe je met enkele intensieve workshops rond je instrument. Vervolgens ga je aan de slag met de nummers. Op vrijdagavond geeft elke band ten slotte het beste van zichzelf voor een live publiek.
 
Z-Factor zangstage – 18, 19, 20 & 21 augustus
Wil je graag in sneltempo je zangtechnieken opvijzelen, je stem oefenen, je ademhaling onder controle krijgen, aan je podiumprésence werken? Vergeet de 'X-factor', op de Z-factor komt het echt aan: de Zang-factor!
Of je nu al in een groep speelt of niet, deze stage is perfect voor je. Want aan het eind van de stage pas je de aangeleerde technieken meteen toe in de praktijk, met een echte live band!
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2008
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 18 jun 2024
Guido | 14 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 04 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 30 mei 2024
Guido Van Cauwelaert | 29 mei 2024

archief