TERNAT - N-VA Ternat blaast tevreden tweede kaarsje uit

C21

TERNAT - N-VA Ternat blaast tevreden tweede kaarsje uit

Bestuur_nva_ternat_foto_editiepajot
 

Nadat de plaatselijke VU-afdeling in de jaren ’90 ter ziele was gegaan, vonden een paar mensen in juni 2006 dat het hoogtijd werd dat er opnieuw een uitgesproken Vlaams democratische partij in Ternat aanwezig was en daarom werd er besloten een afdeling van de N-VA op te richten. Deze afdeling bestaat nu twee jaar.

De afdeling stond meteen voor zijn vuurdoop want 4 maanden later kwamen er al de gemeenteraadsverkiezingen aan.
N-VA Ternat besloot om meteen mee in het strijdperk te treden en trad toe tot het kartel CD&V, N-VA, Sp.a-gras, en JA.
Voorzittermedeoprichter Sven De Paepe stelde zich kandidaat . Dit met positief gevolg, dit zeker rekening houdende met het prille ontstaan van de plaatselijke afdeling.
Ondertussen is na die twee jaar de nood aan een Vlaams democratische partij in Ternat al duidelijk gebleken. Het ledenaantal blijft in de lift zitten en de positieve reacties zijn legio. Het vrijwaren van de Vlaamse eigenheid en de strijd tegen de verstedelijking worden dan ook steeds actuelere onderwerpen in Ternat.
N-VA Ternat blijft – samen met zijn kartelpartners – uiterst waakzaam en trad al verschillende malen in de schijnwerpers met zijn reacties op en zijn (mede)ijveren voor o.a. een meldpunt voor taalklachten, het aanklagen van taalovertredingen, het verzet tegen groothandelketens ter bescherming van de Ternatse middenstand, de “pestbelastingen” en de inrichting en verkeersveiligheid – of het gebrek eraan – van o.a. de stations- en marktomgeving.
Wie wil kennismaken met de Ternatse N-VA-afdeling heeft op 21 juni de uitgelezen gelegenheid. Dan organiseert de partij haar tweede kaas- en wijnavond in de Katarinakring in Sint-Katharina-Lombeek.
Voor meer inlichtingen kan men ook contact opnemen met voorzitter: Sven De Paepe – 0476 67 44 22 – schatbewaarder Bert Degrez 0496 15 83 75 of secretaris Stef De Mesmaeker – 0496 99 40 20.
 
Op onze foto: Het huidige bestuur, met van links naar rechts: schatbewaarder Bert Degrez, secretaris Stef De Mesmaeker en voorzitter Sven De Paepe.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2008
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 16 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 06 mrt 2024

archief