TERNAT – Zevende Businessquiz in een nieuw kleedje

C21

TERNAT – Zevende Businessquiz in een nieuw kleedje

Editiepajot_ternat_bedrijvenquiz_foto_gerrit_achterland
Foto © Gerrit Achterland
 

JCI West-Brabant organiseert een zevende editie van de bedrijven businessquiz. Allicht méér dan 40 ploegen zullen op  donderdag 26 april testen hoe paraat hun kennis is bij ongeveer 60 vragen, logo’s, foto’s, en dergelijke meer. De huis-, tuin-, en keukenkwisvragen moet u niet verwachten, eerder vragen over informatica, politiek, economie, marketing, West-Brabant, sales,….. ‘Inderdaad’, bevestigt Isabel Meurisse, coördinator van de quiz,’Dag Allemaal mag je overslaan maar De Standaard, Jobat, Tijd, Vacature, Trends…..wordt warm aanbevolen’.

Professionals uit Vlaams-Brabant
Op de vraag hoe een deelnemende ploeg eruit ziet, antwoordt Isabel vlot: ‘De meeste bedrijven schrijven in op initiatief van de bedrijfsleider of een collega, bijvoorbeeld een manager of team leader. Het oogmerk hierbij is vaak om een leuke avond te hebben onder collega’s, als een soort van team-building. Wij zorgen voor fun - de quiz – en een zeker entertainment gehalte door onze quizmaster, maar ook voor netwerking voor en na de quiz .
Voor aanvang van de quiz, voorziet de organisatie in een receptie om de ploegen in de sfeer te laten komen. ‘Alle deelnemers zijn professionals, meestal young professionals zoals wij, die na het werk rechtstreeks naar de quiz afzakken. Na de zware dagtaak komen ze op adem bij een hapje en een drankje, zodat we om 20u. stipt kunnen quizzen’, verduidelijkt Isabel.
En Paul D’hoore presenteert
Geen beursanalyse of financieel inzicht op de economische crisis voor Paul D’hoore die avond. Voorlopig is het toch enkel kommer en kwel. Paul D’Hoore is ook bij deze editie maar al te graag van de partij om de quiz te presenteren. Hij zorgt ervoor dat de 60 vragen netjes in twee reeksen worden opgedeeld en afgewisseld met logo’s, afkortingen, slogans,….
‘Niet alleen zorgt hij voor de professionele uitstraling van ons event maar je merkt ook dat een quiz in goede banen leiden zoals hij dat kan niet iedereen gegeven is’ geeft Isabel nog mee. ‘Met Paul D’hoore als quizmaster heb je zowel het ernstige maar ook de kwinkslag, en dat laatste verwacht je niet onmiddellijk van iemand zoals hij.
Nieuw: bij Audi Heremans
Niet zonder trots geeft Isabel nog mee dat de quiz doorgaat in de sfeervolle showroom van garage Audi Heremans te Ternat. De quiz gaat door op donderdagavond 26 april. Geïnteresseerden kunnen alle informatie vinden en ook inschrijven op www.businessquiz.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2012
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief