TERNAT - Ieder kind zijn sint

C21

TERNAT - Ieder kind zijn sint

Ieder_kind_een_sint

KWB Sint-Katherina-Lombeek neemt dit jaar deel aan de actie "Ieder kind zijn Sint" en herverdeelt het speelgoed tussen rijk en arm.
"KWB draait met de actie de rollen voor één keertje om: we vragen de ouders of grootouders om ditmaal een stuk speelgoed mee te geven met de Sint," zegt Patrick Lintermans. "Want een blik op de armoedecijfers in ons land leert ons vlug dat niet elk kind de Sint op eenzelfde manier mag verwachten, ook al zijn ze nog zo braaf geweest. Het is eens iets anders: de Sint die krijgt (en herverdeelt). De herverdeling van het ingezamelde speelgoed gebeurt o.a. via het OCMW van Ternat."

Welk speelgoed wordt verwacht? Duurzaam speelgoed: speelgoed dat leerzaam is en uitnodigt tot actief spelen. Veilig en verantwoord speelgoed dat kinderen boeit en laat uitproberen. Speelgoed dat de fantasie en de ontwikkeling van je kind stimuleert. Natuurlijk wil kwb speelgoed inzamelen dat nog in goede staat is. Geen ontbrekende stukken dus!
Om te vermijden dat we worden overstelpt met speelgoed wordt het aantal ingeleverde stuks beperkt tot 5 stuks per gezin.
Enkele voorbeelden van wat kan: Gezelschapsspellen (compleet!), Lego, Duplo, Playmobil , Poppenkassen , Kastelen , Garages ,Matchbox, Schommelpaarden, Poppenwagens , Actiefiguren , Fornuizen , Driewielers , Loopfietsen , Werkbankjes , Puzzels ,compleet, Houten speelgoed , Bouwdozen

Wat willen we liever niet ? Batterijverslindend speelgoed, computerspelletjes, pluchen knuffels (overvloed + hygiene)

Contact : Patrick Lintermans patrick.lintermans@skynet.be Het speelgoed kan tot en met zondag 25/11/2012 ingeleverd worden bij één van de bestuursleden van KWB Sint-Katherina-Lombeek , adres op  www.kwblombeek.net of ten laatste op 26/11/2012 vanaf 19 u 30 bij Luc Bras, Korenbloemstraat 12

 

Meer info op http://www.kwbeensgezind.be/sint/ 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2012
Guido Van Cauwelaert
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 02 sep 2024
Guido van Cauwelaert | 01 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido Van Cauwelaert | 28 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 24 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 20 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 18 aug 2024
Guido Van Cauwelaert | 16 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 09 aug 2024

archief