TERNAT/ BRUSSEL - Musikalo Brusselt

C21 Css

TERNAT/ BRUSSEL - Musikalo Brusselt

Editiepajot_ternat_musikalo
 

Voor de tweede keer gaat Musikalo in Brussel concerteren in het Koninklijk Muziekconservatorium. Dit keer zal het samen met Festival Brass zijn. Musikalo speelt er op vrijdag 24 oktober de pannen van het dak met de nieuwe dirigent Geert Baetens, een waardig opvolger voor de getalenteerde Steven Rans die 4 jaar de “baguet” hanteerde bij Musikalo.

Erevoorzitter Jos Van der Cruys: “Musikalo speelt werken van onder andere Jan Vanderroost (Volcano) en werken voor harmonie en solist zoals Fantasia for Euphonium van Gordon Jacob met als solist op euphonium niemand minder dan de Japanner Sotaro Fukaishi.
 
Musikalo zorgt voor zijn supporters door een busdienst in te leggen om je naar Brussel te brengen. Geen parkeer- of omleggingproblemen.
 
Musikalo is één van de weinige harmonies die het aandurft te concerteren in DE grote Brusselse muziektempel van het muziekconservatorium!
 
Musikalo is blij dat Festival Brass inging op hun uitnodiging om te concerteren samen met een harmonie en die dit concert als try-out concert gebruikt voor de Nationale Brassbandkampioenschappen die de week nadien in dezelfde zaal worden georganiseerd en voor een ticket moeten zorgen voor de Europese Brassbandkampioenschappen 2009 in Oostende.
 
Musikalo hoopt op een bomvolle zaal op vrijdag 24 oktober om 20 uur in het koninklijk muziekconservatorium van Brussel”, besluit Jos Van der Cruys, erevoorzitter van Musikalo.
 
Meer info:
 
Inkomkaarten zijn te bekomen bij de muzikanten voor slechts € 10,00 
of bij Ghislain De Valck -  0496/478948  .
 
Musikalo zet zijn deuren van het lokaal (Katarinakring – Rodestraat 28 te Sint-Katherina-Lombeek) nog open na het concert voor een gezellige nababbel.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2008
Editiepajot
Repor Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 25 jun 2022

archief