TERNAT – Ongewenste bezoekers maken bewoners wakker

C21 Css

TERNAT – Ongewenste bezoekers maken bewoners wakker

Editiepajot_ternat_inbraak_foto_steven_walravens
 

Vorige week woensdag werd de familie Van Rossem – Denuit uit de Veldstraat in Sint-Katharina-Lombeek gewekt door ongewenste bezoekers. Omstreeks 3u30 hoorde Chantal Denuit een verdacht geluid in de tuin. Meteen wekte zij haar echtgenoot Jacques Van Rossem die onmiddellijk naar beneden liep om het gelijkvloers te inspecteren.

Jacques Van Rossem: “Bij het aansteken van de verlichting in de tuin zag ik twee manspersonen van ongeveer 1m80 op drie meter van mijn achterdeur. Door het licht zijn deze gevlucht naar de achterzijde van de tuin om het hazenpad te nemen via de spoorlijn 50b. Ik ben de daders gevolgd tot aan mijn tuinhuis, daarna ben ik hen niet meer kunnen volgen. Wat opviel was dat één van de daders een rode rugzak droeg. Verder kan ik geen beschrijving geven.”
Bij nazicht hebben de bewoners vastgesteld dat het slotplaatje van de achterdeur verwrongen was dat het cilinderslot werd afgebroken. De daders zijn niet binnengeraakt door het extra slot op de achterdeur.
Via deze weg willen de naaste buurtbewoners (zie foto) van de Veldstraat uit Sint-Katharina-Lombeek de buurtbewoners en andere inwoners van Ternat waarschuwen voor de inbrekers die dezer dagen op pad zijn in de streek. Een extra beveiliging kan niet de schade maar wel de inbraak beletten. Een gewaarschuwd mens is er twee waard.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2008
Steven Walravens
Lukas Stallaerts
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 02 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2022
Guido van Cauwelaert | 25 jun 2022

archief