TERNAT - 5de MidWinter Lombeek gaat voor "sexy gerechjes"

C21

TERNAT - 5de MidWinter Lombeek gaat voor "sexy gerechjes"

Editiepajot-ingezonden-foto-midwinter-lombeek-23012014
ingezonden foto
 

Voor het vijfde jaar op rij vindt op zaterdag 1 februari in het centrum van Sint Katharina Lombeek het dorpsfeest MidWinter plaats. Zoals steeds wordt het evenement gekruid met vertier voor de hele gemeenschap in samenwerking met heel wat lokale verenigingen. Deze eerste jubileumeditie zal niet onopgemerkt voorbijgaan dankzij een aantal nieuwe initiatieven.

Ook deze keer werd een programma opgemaakt voor een breed publiek. Er is een seniorennamiddag, opgeluisterd door  Mario Vanderheyden, voorzien. De allerkleinsten mogen het feest op gang schieten met de kinderdisco en zich al opwarmen voor Laura Omloop die wordt gevolgd door de populaire Bandits. De hele namiddag kunnen de kids zich uitleven op attracties als een mechanische stier, een horizontale benji en 'gek'draaiende koordladders.

Terwijl iedereen kan genieten van het nieuwe "sexy gerechjes in Lombeek “-concept, vliegt een sneeuwuil over de hoofden. Ternatse restaurants als Conviva, de Voet van Keizer Karel,  ’t Fornuis Hostellerie, Eetkroeg Manu, Loemek, Banket Bakkerij Heidi, Pagliacci en (het Affligem Café?) komen en pensen zal er dit jaar dus genoten kunnen worden van culinaire hoogstandjes aangeboden door het beste van zichzelf geven op MidWinter. Behalve de obligate hamburgers de lokale restaurateurs.

Het feest gaat verder zijn gang op de tonen van The Fortunate Few en we duiken de nacht in met de opzwepende set van Gerrit de Kock vs Sax the DJ. Eindigen doet MidWinter in een heuse festivalsfeer dankzij de Metropolitans.  In de verwarmde tenten bereiden Mathieu en Guillaume het publiek voor op het culinaire hoogtepunt van de avond. Rond middernacht komt topchef Thomas Locus met zijn equipe van Bistro Margaux voor iedereen een ster uit de hemel koken.

Het programma van MidWinter Lombeek garandeert voor iedereen wat wils. Midden in de winter, van jong tot oud wordt het weer een groot feest midden in een verwarmd en overdekt dorp. In nauwe samenwerking met heel wat lokale verenigingen staat vzw MidWinter Lombeek in voor deze benefietorganisatie. Het goede doel blijft de strijd tegen de ziekte van Duchenne.

Alle details vind je op www.midwinterlombeek.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 04 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 02 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 01 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 24 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024

archief