TERNAT - Maandag starten werken van de Watergroep aan schoolomgeving

C21

TERNAT - Maandag starten werken van de Watergroep aan schoolomgeving

12-19c84834-591224-480-100
 

Nadat Eandis al enkele lokale aanpassingen had uitgevoerd, starten maandag de voorbereidende werken voor de het project "schoolomgeving Ternat.

"Maandag, 20 maart  start de watergroep met aanpassingen en vervangen van oudere buizen in de Van Cauwelaertstraat, Statiestraat en Serclaesstraat. Er worden niet alleen nieuwe leidingen aangelegd maar ook moeten alle huizen worden overgekoppeld op de nieuwe leidingen. Deze werken zullen, afhankelijk van het weer, ongeveer 2 tot 3  maanden duren"; zegt schepen voor Openbare Werken Jozef Borremans.

"Deze werken zullen natuurlijk ongemakken met zich meebrengen maar gezien de ligging met vele schoolkinderen,  heeft het gemeentebestuur aan de aannemer al de opdracht gegeven met de nodige omzichtigheid te werk te gaan. De werken moeten nu éénmaal gebeuren maar alles moet veilig ! Er zal trouwens nauwgezet op toegekeken worden" vervolgt  de schepen.

"De aanvang van de "echte" werken met aanleg van een dubbel stelsel riolering is gepland tweede helft van mei. Voor de aanvang zal er zeker nog een informatievergadering gehouden worden voor de buurtbewoners. "Dit doen we altijd bij de opstart van grote werken" Dan worden de aangelanden geïnformeerd over de plannen met hun fasering, manier van werken,  flankerende maatregelen naar mobiliteit,..."; besluit Borremans.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2017
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024

archief