TERNAT - ToneelTijlTernat speelt Wachtzaalstory

C21

TERNAT - ToneelTijlTernat speelt Wachtzaalstory

Editiepajot_ternat_toneeltijlternat_foto_ludo_van_der_cammen
ToneelTijlTernat. - Foto Ludo Van Der Cammen
 

De Ternatse toneelvereniging Toneel Tijl brengt in de lente haar tachtigste productie: Wachtzaalstory, een blijspel van Franck Didier in een regie van Guido Degrieck.

Na het uiterst succesvolle Een Welgekomen Gast met maar liefst 1150 toeschouwers is dit de tweede productie die kadert in het feestseizoen waarin ToneelTijlTernat haar 40e verjaardag viert. De hele ploeg repeteert al hard om er ook nu weer een voltreffer van te maken.

In Wachtzaalstory wil Madame Ramo koste wat het kost de tandarts zien. Aangezien de agenda van Dokter Faustin overvol zit en assistente Isabelle Madame Ramo niet wil binnenlaten, moet ze een manier bedenken om de andere patiënten buiten te jagen. Daar beginnen de dolkomische avonturen van Wachtzaalstory.

Met deze typische Franse klucht hoopt de ploeg van ToneelTijlTernat weer veel toeschouwers naar cc De Ploter te lokken. Speeldata: vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2009 en vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2009 telkens om 20u in cc De Ploter in Ternat (Sint-Katharina-Lombeek).

Kaarten kosten 8 euro en zijn enkel te reserveren via cc De Ploter (Kerkstraat 4 – 1742 Ternat) op het nummer 02/582.44.33.

Wachtzaalstory met Kaat Raspé, Mireille Bouckaert, Geert De Vleminck, Philip Leenen, Fabienne Sels, Eddy Schikkor, Valerie Dubois, Pasquinel Sanders, Jana Matthys. In een regie van Guido Degrieck

Website: www.toneeltijlternat.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 feb 2009
Ludo Van Der Cammen
Ludo Van der Cammen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 18 jun 2024
Guido | 14 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 04 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 30 mei 2024
Guido Van Cauwelaert | 29 mei 2024

archief