TERNAT - Midzomer steunt goede doelen

C21

TERNAT - Midzomer steunt goede doelen

Img_2586
 

Op 6 oktober ’17 heeft VZW Midzomer het jaar 2017 afgesloten met een bedankingsfeestje voor haar vrijwilligers en sponsors. Bij deze gelegenheid werd de 24e editie van Midzomer Wambeek ook in enkele cijfers gegoten. 

Tijdens de schuimparty op vrijdag 4 augustus mocht de tent in centrum Wambeek om en bij de 3000 enthousiastelingen ontvangen.  De komst van de Nederlandse rapper  BOEF  was hier zeker niet vreemd aan. De organisatie was op alles voorbereid en de avond is vlekkeloos verlopen.

Zaterdagavond brachten Get Ready en de Romeo’s hun geestdrift moeiteloos over op de 2400 bezoekers. Zondagochtend werd er nog een fan teruggevonden, slapend onder het podium. 

Zondag – de familiedag bij uitstek – brachten de zon, de geur van honderden kilo’s mosselen en de bijzonder aanlokkelijke straatacts van StraPatZen opnieuw de grote massa op de been. ’s Namiddags was het bij momenten op de koppen lopen en dit dankzij de overvloedige zonneschijn !

De organisatie kan dus terugkijken op een fantastische editie die vrij gebleven is van incidenten, en dit mede dankzij de vele vrijwilligers en sponsors. Het is dankzij hen dat Midzomer Wambeek in staat blijft om lokale goede doelen te ondersteunen. Er werd dan ook 7000 € aan 3 goede doelen geschonken, met name aan ‘Congkreet’,’Blindegeleidehonden’ en ‘Samana Wambeek’.

Editie 2017 is bij deze afgesloten, maar de organisatie is reeds begonnen met de editie voor het volgende jaar, een feestjaar,  en belooft knallende namen om er een even fantastisch evenement van te maken, zegt Jan Raspoet. 
www.midzomer.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2017
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 19 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief