TERNAT - Davidsfonds Wambeek huldigt Frans Moonens voor 50 jaar bestuurslid van de afdeling

C21

TERNAT - Davidsfonds Wambeek huldigt Frans Moonens voor 50 jaar bestuurslid van de afdeling

Dsc04117
Met een fijne attentie werd Frans in de bloemetjes gezet.
 
Dsc04118
In zijn dankwoord benadrukte Frans het belang van het Davidsfonds in het scocio-culturele landschap van het verenigingsleveN.
 

Tijdens de ledenvergadering laatstleden van Davidsfonds Wambeek werd Frans Moonens voor zijn gouden jubileum als bestuurslid door het bestuur en de talrijke aanwezige leden gehuldigd. In het werkjaar 1967-1968 werd Frans in de bestuursploeg opgenomen en kreeg meteen de taak van penningmeester (van een bijna lege kas) toegewezen. Na enkele jaren nam hij in 1973 de voorzittersfakkel over van Jef De Brueker, een taak die hij combineerde met enkele andere engagementen in het socio-culturele en sportieve verenigingsleven;  In 1976 gaf hij het DF-voorzitterschap door aan Armand Timmermans, maar hij bleef als bestuurslid steeds trouw op post … al 50 jaar lang; dat betekent zowat 2/3 van de bestaansjaren van Davidsfonds Wambeek (opgericht in 1945). 

Met wijze  raad heeft hij al die jaren een weldoende bijdrage geleverd in de programmatie en de organisatie van de plaatselijke DF-afdeling.

 

Met een fijne attentie werd Frans in de bloemetjes gezet.

 

In zijn dankwoord benadrukte Frans het belang van het Davidsfonds in het scocio-culturele landschap van het verenigingsleven; hij kon en kan zich nog steeds vinden in de basispijlers van het Davidsfonds en neemt zijn taak als bestuurslid nog met volle goesting op. Ook  sprak hij over de uitstekende verstandhouding - “ het goed gevoel “ - in de bestuursploeg, die hard werkt om elk jaar een mooi activiteitenprogramma aan te bieden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2017
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 19 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024

archief