TERNAT - OCMW en gemeente brengen vierde editie uit van gezamenlijke kalender

TERNAT - OCMW en gemeente brengen vierde editie uit van gezamenlijke kalender

Foto_pers_kalender_1
 

De nieuwe kalender (editie 2018) van het OCMW en het gemeentebestuur wordt deze weken verdeeld in alle brievenbussen. Uniek in deze editie is de combinatie met de (uitneembare) afvalkalender.

Je vindt in de kalender informatie over de sociale dienstverlening van het OCMW en de vele projecten in onze gemeente, die focussen op ontmoeten, welzijn en gezellig samen zijn. De coverfoto werd gemaakt tijdens één van de vele workshops die de bib deze zomer organiseerde voor jong en oud.

Binnenin vind je kleurrijke en herkenbare foto’s van diverse projecten en evenementen in Ternat.

 

De kalender zelf  is erg ruim en overzichtelijk, met grote, functionele vakjes per dag. Alle relevante Vlaamse themaweken (zoals bv ‘week van de vrijwilliger’, ‘Wereld Alzheimerdag’, ‘Dag van de jeugdbeweging’) staan erin opgenomen. Ook de Ternatse projecten zoals MAKIS, fietslessen voor volwassenen of de sluitingsdagen van de gemeente- en OCMWdiensten vind je in de kalender terug. De ophaaldata voor huisvuil worden eveneens in de kalender herhaald.

De toelichting bij de dienstverlening is erg beknopt en leesbaar geschreven. Het zijn korte teksten, antwoorden op veel gestelde vragen en praktische tips. De schrijfstijl is uitnodigend en duidelijk.

Achterin staan de gemeentelijke gebouwen en infrastructuur van het OCMW met foto en contactgegevens. Ook andere interessante adressen zoals bijvoorbeeld die van de lagere en secundaire scholen, de kringloopwinkel, opvang voor mensen met een beperking staan erin vermeld.

Uiterlijk 15 december mag iedere Ternattenaar een exemplaar van deze gratis kalender (met uitneembare afvalkalender) in de brievenbus verwachten.
Na die datum geen exemplaar ontvangen? Geef dan een seintje op 02 451 45 45 of stuur een mail naarwelzijn@ternat.be

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2017
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 13 okt 2018
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 10 okt 2018
Guido Van Cauwelaert | 08 okt 2018
Guido Van Cauwelaert | 07 okt 2018
Guido Van Cauwelaert | 02 okt 2018
Guido Van Cauwelaert | 29 sep 2018
Guido Van Cauwelaert | 26 sep 2018

archief