TERNAT is klaar voor derde editie New Years Party

TERNAT is klaar voor derde editie New Years Party

Kuub2017
 

Op oudejaarsavondvindt in de fuifzaal van jeugdcentrum PULS aan de Pieter Van Cauwelaertstraat de derde editie van de New Years Party Ternat plaats, georganiseerd door Kuub-Events.

Belgisch DJ-talent

Enkele bekende DJ-namen komen het beste van zichzelf geven. Headliner dit jaar is DJ Supernovazz, gekend als DJ in Carré, Noxx, La Rocca, Zanzibar en Flight 90. Verder verwelkomt Ternat nog Volkan Güven (Q-music, Zanzibar, Rumba Leuven, Overpoort Gent), DJ Nono (Versuz, Noxx, Lloret de Mar), DJ Seppos (MNM Urbanice, Rumba Leuven, Overpoort Gent), en is er een surprise DJ-act voorzien.

Nauwe samenwerking met gemeente Ternat

"We zetten dit jaar sterk in op de veiligheid van de bezoekers, in en rondom JC Puls." Arne Mertens, organisator.

Aangezien de Nieuwjaarsfuif de drukste fuif van het jaar is in JC Puls, staat de organisatie van de fuif in nauw overleg met de gemeente Ternat. Er werden het afgelopen jaar meerdere overlegmomenten ingepland waarbij werd besproken wat de verbeterpunten waren ten opzichte van de voorbije edities. Zo zullen er extra stewards zijn om de overlast voor de buren zo veel mogelijk te beperken, alsook een politieploeg die permanent aanwezig zal zijn op de site sport en jeugd. Om organisatorische redenen en in overleg met de gemeente werd gekozen om dit jaar niet meer in het Jeugdhuis te feesten, maar enkel de grote fuifzaal te gebruiken. Ook wordt een feestbus van De Lijn voorzien door de gemeente, dit vanaf 21u tot in de vroege uurtjes. De feestbus volgt het traject van lijn 116.

Tickets en info

“Onze 3de editie wordt één groot spektakel. Tijdig tickets kopen is de boodschap, want na de 2 vorige uitverkochte edities verwachten we ook dit jaar een stormloop,” zegt Robin Geraerts, organisator.

Momenteel is de laatste week ingegaan en het einde is in zicht om de voorverkoop af te ronden. Kuub-Events opent zijne deuren op 31/12/2017 om 22u. De tickets zijn enkel verkrijgbaar in voorverkoop, voor de prijs van € 10 en zijn beschikbaar bij de leiding van scouts 'De Geuzen Ternat' en lokale handelaars, te raadplegen via de Facebook-pagina van het evenement. Haast je voor een ticket! Meer info vind je op www.kuub-events.be of op de Facebook-pagina. .

“Zoals elk jaar voorzien we beveiligde lockers om al je bezittingen op te bergen. Voor diegenen die nog honger hebben voorzien wij diverse eetstandje,” vertelt ons nog Senne Evenepoel, organisator. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 dec 2017
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 09 dec 2018
Guido Van Cauwelaert | 08 dec 2018
Guido Van Cauwelaert | 08 dec 2018
Guido Van Cauwelaert | 06 dec 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 05 dec 2018
Guido Van Cauwelaert | 30 nov 2018
Guido Van Cauwelaert | 30 nov 2018
Guido Van Cauwelaert | 25 nov 2018
Guido Van Cauwelaert | 24 nov 2018
Guido Van Cauwelaert | 23 nov 2018

archief