TERNAT - Raepsaet productions in nieuwe handen

C21

TERNAT - Raepsaet productions in nieuwe handen

Raepsaetovername
De kersverse zaakvoerder, Gert,de brains & hands Brian, Geert, Gerolt en Luc,de ex-zaakvoerder, maar blijvend expert en drijvende kracht, Marc
 

Raepsaet Product Design uit de Affligemstraat komt in nieuwe handen. Sinds 1989 ontwerpt Marc Raepsaet er met zijn medewerkers prototypes van behuizingen, onderdelen, apparaten, machines, gereedschappen en mechanische dingen, voor eenmalige toepassingen en kleine tot middelgrote reeksen. De combinatie engineering & prototyping onder één dak maakt het bedrijf uniek.

Onze klanten situeren zich hoofdzakelijk in de elektronica, automotive, innovatieve industrie en dienstverlening.Praktisch eender welk onderdeel, los of samengebouwd, in metaal, kunststof of hout kunnen wij realiseren. De klant is vrij te kiezen tussen een ontwerp, tekenwerk, een prototype, een reeks of alles tezamen, zegt Marc.Onze uitrusting is compleet: ervaren en handige medewerkers, solidworks CAD-stations, 3 HAAS CNC werktuigmachines, 2 DATRON highspeed portaal CNC freesmachines en een complete klassieke werkplaats voor verspanen, plaatwerk en afwerking. 400m² werkplaats, propvol machines, en decennia ervaring staan tot uw beschikking. Wij houden een enorme hoeveelheid standaardcomponenten en basismaterialen in voorraad om snel te werken.

Marc is het afgelopen jaar 60 geworden, en dat was een moment van bezinning. Na 32 jaar aan het roer te staan, was het moment gekomen om mijn trouwe medewerkers en klanten op lange termijn continuïteit te garanderen. Ik ben dus op zoek gegaan naar een geschikte overnemer. Gert Van der Plas heeft op 18 december de firmasleutel in handen gekregen, en is vanaf NU eigenaar en zaakvoerder van Raepsaet product design. Ik doe een stapje terug, en wordt rechterhand van Gert.
Wat brengt de toekomst ? Groei, uitbreiding, volk erbij, meer mogelijkheden en ver buiten de grenzen gaan. Onze historiek, vakmanschap en uitrusting gecombineerd met de ervaring, kennis en het netwerk van Gert zal ons stimuleren om onze klanten nog betere service te kunnen geven en de verdere groei van het bedrijf te garanderen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2018
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 24 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024

archief