TERNAT - Alles kan met de WASDATpas

C21

TERNAT - Alles kan met de WASDATpas

Img_9387
De unieke formule, waarbij zowel de gemeentelijke diensten als de lokale verenigingen hun aanbod koppelen, biedt de mogelijkheid om een ruime keuze aan te bieden in het brede gamma van de lokale vrijetijdsbesteding.
 
Img_9383
Welke hobby ligt je het best? Knutsel je graag, of speel je liever muziek? Vind je gaming de “max “of droom je van een volleybalcarrière? De dienst Vrijetijd en de verenigingen bundelen hun krachten en bieden een gevarieerd vrijetijdsaanbod aan voor kinderen van 6 tot 10 jaar
 
Img_9385
“De vroegere sportkoffer wordt wegens het enorme succes uitgebreid” zegt schepen Rutger Belsack, “ en zal nu ook beantwoorden aan de vraag van de Ternattenaar om te kunnen proeven van een aanzienlijk vrijetijdsaanbod”.
 
Img_9388
 

Welke hobby ligt je het best? Knutsel je graag, of speel je  liever muziek? Vind  je gaming de “max “of droom je van een volleybalcarrière? De dienst Vrijetijd en de verenigingen bundelen  hun krachten en bieden een gevarieerd vrijetijdsaanbod aan voor  kinderen van 6 tot 10 jaar (geboortejaar 2008- 20011). Van 31 januari tot 13 juni organiseren ze elke woensdagnamiddag (uitgezonderd vakantiedagen) een gevarieerd vrijetijdsaanbod.

 

Waarom ?

 

“De vroegere sportkoffer wordt wegens het enorme succes uitgebreid” zegt schepen Rutger Belsack, “ en zal nu ook beantwoorden aan de vraag van de Ternattenaar om te kunnen proeven van een aanzienlijk vrijetijdsaanbod”. 

“Kinderen hebben het soms moeilijk om een hobby te kiezen en “proeven”  graag van allerlei activiteiten” gaat Schepen Belsack verder. “Hopelijk kunnen we in de toekomst deze succesformule ook aanbieden voor alle leeftijden” . 

Naast sport en spel laten we de kinderen nu ook kennis maken met het digitalemuziekcreativiteitleesplezier,…

De unieke  formule, waarbij zowel de gemeentelijke diensten als de lokale verenigingen hun aanbod koppelen,  biedt de mogelijkheid om een ruime keuze aan te bieden in het brede gamma van de lokale vrijetijdsbesteding. 

We brengen hen in contact met de lokale vrijetijdsaanbieder. De drempel om zich nadien in een vereniging in te schrijven, verkleint.

 

Wat houdt de WASDATpas in?

 

WASDAT staat voor Woensdag Activiteiten Sportief Digitaal Artistiek Ternat.

De keuze is groot: lasertag, dans, muziek, gamen, kunstschilderen, knutselen, voetbal, robots programmeren, buitenspeeldag, wielrennen, mountainbike, volleybal, xxl outdoorspelen, skaten en hockey.

Met de pas kan je ook éénmalig gaan zwemmen in het zwembad van Liedekerke.

 

Prijs/ Inschrijvingen

 

De aankoop van een pas bedraagt 25€, hetgeen  toegang verleent tot  alle activiteiten in de brochure..

Apart betalen per activiteit is niet mogelijk, maar de kinderen kiezen wel vrij aan welke activiteit ze willen deelnemen.

We werken met twee verschillende leeftijdscategorieën.

Voor de kinderen van geboortejaren 2010-2011  start de activiteit van 14u tot 15u.

De kinderen van geboortejaar 2008 en 2009 starten van 15u tot 16u.

 

Past dit moeilijk in het budget dan bekijkt het Sociaal Huis graag waar het kan helpen.

sociaalhuis@ocmw-ternat – 02 582 47 85

Inschrijven kan via www.ternat.be/sport-wasdatpas.html of via aanmelding bij het onthaal jeugd- en sport in de bib . Nog vragen? sportdienst@ternat.be - 02 582 05 01

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2018
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 24 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024

archief