TERNAT - Musikalo in concert

C21

TERNAT - Musikalo in concert

Musikalo_in_concert_2018_affiche
 

Vrijdag 16 en zaterdag 17 maart organiseert de harmonie Musikalo uit Sint-Katherina-Lombeek  traditiegetrouw haar concerten “Musikalo in Concert”. Het wordt opnieuw een zeer gevarieerd en vooral ook toegankelijk programma! Zoals elk jaar krijgt u muziek uit alle genres, gaande van een rustgevend koraal naar mooie harmoniemuziek en naar alomgekende muziek! Musikalo probeert steeds een goede mix van muziek te brengen, zodat iedereen zijn of haar gading zeker kan vinden in het concertprogramma.


Musikalo wil u dit jaar ook heel speciaal laten nagenieten van hun project “Ware Vrienden”, dat ze in december hebben gerealiseerd samen met de vrienden van cc De Ploter, Toneel Tijl Ternat, het koor Eigenwijs en Tejater Blabla, en waaraan ze zeer mooie en hartverwarmende herinneringen hebben.

Tijdens het tweede deel van het maart-concert brengen ze dan ook “Cabin#3”, een werk van de hand van  huiscomponist en muzikant Matthias Baeyens, speciaal gecreëerd ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan en het project “Ware Vrienden”. Daarnaast mag ook de succesvolle Elvis-medley niet ontbreken op het programma, een werk waarmee men het publiek zeer enthousiast maakte.

Het toemaatje wil Musikalo nog niet uit de doeken doen, maar ook dit mag u niet missen!!
Deze editie wordt dus genieten geblazen, voor muzikanten én publiek!Zoals ieder jaar brengt Musikalo het programma twee maal voor het publiek, namelijk op vrijdag 16 maart en op zaterdag 17 maart, telkens om 20 uur in cc De Ploter! Zorg dat u zeker van de partij bent!


Kaarten (in voorverkoop aan € 10) zijn te bekomen bij de muzikanten. Kaarten & reservaties ook bij Ghislain De Valck – 0496/478.948. - via mail info@musikalo.be. Reserveren is gratis, maar wel nodig

www.musikalo.be/

Eerder verschenen in Editiepajot TERNAT

Musikalo viert 150ste verjaardag met WARE VRIENDEN

Musikalo blijft in ere-afdeling

 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2018
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 24 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024

archief