TERNAT - College reageert op uitspraken bij het overstappen van Borremans naar CD&V

C21

TERNAT - College reageert op uitspraken bij het overstappen van Borremans naar CD&V

Img_0615
Alle collegeleden beklemtonen dat ze steeds op een heel positieve en constructieve manier hebben samengewerkt en dit zullen blijven doen tot aan de verkiezingen
 

Het college van burgemeester en schepenen  heeft gereageerd op de persartikels die verschenen zijn in de verschillende kranten en media in verband met het overstappen van schepen Jef Borremans naar CD&V en Volks bij de volgende verkiezingen. Alle collegeleden beklemtonen  dat ze steeds op een heel positieve en constructieve manier hebben samengewerkt. Wat we nu via de media vernemen verrast ons dan ook ten zeerste aangezien het zeker niet strookt met de werkelijkheid, zo wordt gesteld..

Het is misschien een cliché, maar we staan inderdaad voor politiek uitdagende tijden. In een periode voor de verkiezingen heerst er immers steeds een politieke onzekere toestand en ondertussen komen veel zware dossiers in hun eindfase. Toch blijft het college, zoals in het verleden, steeds collegiaal verder werken om op de meest evenwichtige manier te beantwoorden aan iedereen zijn noden.

Deze evenwichtsoefening afwerken op de meeste gedragen manier zal altijd de kerntaak blijven van een college. Hierbij is naar ons weten geen enkel beleidsdomein achtergesteld geweest aan een ander. En we zullen dit blijven doen tot aan de verkiezingen, ook voor Openbare Werken. Dit harde en collegiale werk werpt duidelijk ook haar vruchten af. Kijk maar naar het gemeentehuis, de gemeentelijke loods, het gemeentelijk zwembad en sportcentrum, de stationsomgeving, de schoolomgeving, de Donkerstraat, de Kleemstraat, Sibbekensveld , en nog zoveel meer andere realisaties.

De investeringen van de voorbije jaren om Ternat, Lombeek en Wambeek mooi en leefbaar te maken zijn zeker in ons straatbeeld te zien. Het college gaat met een geheven hoofd door tot 31/12/2018 , waarna het nieuwe bestuur kan overnemen en op dezelfde positieve en constructieve kan verder werken aan onze mooie gemeente, besluit de mededeling van het unanieme college.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2018
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 16 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 06 mrt 2024

archief