TERNAT - Schepen Linda Billens verlaat de actieve politiek

C21

TERNAT - Schepen Linda Billens verlaat de actieve politiek

Img_0832
 

De Wambeekse politica Linda Billens stopt eind dit jaar, na 24 jaar ononderbroken gemeenteraadslid te zijn geweest, met de actieve politiek.

Het was in 1994 dat de stamvader van de Ternatse LVB, Gerard Platteau, haar overtuigde in zijn project mee te stappen. Dankbaar aanvaardde Linda die uitgestoken hand en werd zij verkozen. Een periode van loyale en vruchtbare samenwerking begon.

Haar politieke carrière kwam in een hogere versnelling onder het burgemeesterschap van Ronald Parys. Tot drie maal toe werd zij schepen met uiteenlopende bevoegdheden. Bovenal profileerde schepen Linda Billens zich als aanspreekpunt voor de lokale bedrijvigheid en verdedigde zij steevast de belangen van alle Ternattenaren.

Ook onder de huidige burgemeester Luc Wachtelaer is Linda door haar positief en constructief samenwerken een sterkhouder in het college. Bij de uitoefening van haar bevoegdheden koppelt zij op realistische wijze een grondige dossierkennis aan een groot doorzettingsvermogen en een resultaatsgerichte no-nonsense aanpak.

Deze jarenlange inzet combineerde Linda Billens met het zaakvoerder zijn van haar succesvol interieurbedrijf. In de toekomst wil ze zich hier samen met haar vennoot Stijn verder op focussen, maar vooral meer tijd vrijmaken voor haar familie, vrienden en personeel die haar steeds gesteund hebben.

“ En dat je volgens sommigen in de politiek geen vrienden zou hebben “,weerlegt zij helemaal. Vriendschapsbanden heeft zij in al die jaren in grote getallen gesmeed.

“ Ik heb de voorbije 24 jaar echte vrienden gemaakt en heel veel fijne mensen leren kennen.

Dank u wel burgemeesters, schepenen, secretarissen en gemeenteraadsleden voor de fijne en constructieve samenwerking in het belang van Ternat.

Dank u wel aan alle diensten en toppersoneel waar ik heel nauw mee samengewerkt heb. Dank u wel aan alle mensen die de laatste 24 jaar voor mij gekozen hebben.
Ik zal mijn taak als schepen dan ook met hart en ziel voortzetten tot eind 2018.” 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2018
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 24 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024

archief