TERNAT - Trap weg om hangjongeren weg te houden

C21

TERNAT - Trap weg om hangjongeren weg te houden

Editiepajot_ternat_betonnen_trap_foto_ludo_van_der_cammen
Enkele arbeiders van de gemeente hebben de handen meer dan vol om het gewapend beton van de trap kapot te drillen. - Foto Ludo Van Der Cammen.
 

De grote betonnen trap langs de zijkant van het Ternatse cultuurcentrum De Ploter wordt afgebroken. Enkele arbeiders van de gemeente hebben de handen meer dan vol om het gewapend beton van de trap kapot te drillen.

De trap was overigens volledig nutteloos geworden nadat vele jaren geleden al de deur werd dicht gemetseld die er op aansloot en toegang verleende tot de achterkant van De Ploter. Sindsdien zorgde de overbodige trap voor niets anders dan overlast.

De betonnen constructie ligt er vooral ’s avonds verlaten bij en had een grote aantrekkingskracht op hangjongeren. Het waren die jongeren die op de koop toe af en toe voor overlast zorgden in het cultureel centrum. Vooral te onpas dwaalden ze doorheen het gebouw en het gebeurde in het verleden zelfs dat ze voorstellingen stoorden. Door de afbraak van de trap, zullen de jongeren er zich niet meer kunnen verschuilen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2009
Ludo Van der Cammen
Ludo Van Der Cammen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 18 jun 2024
Guido | 14 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 04 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 30 mei 2024
Guido Van Cauwelaert | 29 mei 2024

archief