TERNAT - Denise en Jules vieren 65ste huwelijksverjaardag in Carolus

C21

TERNAT - Denise en Jules vieren 65ste huwelijksverjaardag in Carolus

24_sept__5_van_8__knip
 
Jubileum_jules_2
Jubileum_jules
 

Denise Van Den Borre en Jules Goessens vierden hun 65ste huwelijksverjaardag in het rusthuis Sint-Carolus. Ze werden er door het schepencollege in de bloemetjes gezet.

Denise en Jules woonden vroeger op de Bosstraat maar verhuisden enkele jaren geleden naar een rusthuis buiten de gemeente, tot er twee jaar geleden een plaatsje vrijkwam in Ternat.

Ze zijn beiden afkomstig uit het Ninoofse, Jules uit Voorde, Denise uit Sint-Maria-Oudenhove, zo'n 15 kilometer verder. Na hun huwelijk bleven ze nog een vijftal jaar in de Zwalmstreek maar dan verhuisden ze naar Brussel waar Denise als conciërge de kost verdiende en Jules in de sigarettenfabriek Boule d'Or in Sint-Jans-Molenbeek aan de slag kon. 47 jaar geleden kochte ze een huisje in de Bosstraat in Sint-Katherina-Lombeek, dat ze aanvankelijk verhuurden. Maar toen hun dochter twaalf werd en naar het secundair moest, verhuisden ze zelf naar de Bosstraat. Nu hun kind wat groter was ging ook Denise in de sigarettenfabriek aan de slag. Want daar alleen achterblijven in Lombeek dat ging haar niet af. "Ik was de drukte van de stad gewoon", zegt Denise.

Schepenen Hilde Van Overstraeten, Guido Van Cauwelaert en Jozef Borremans kwamen naar het rusthuis om er hen het erediploma van de gemeente, de brief en de medaille van de koning en hun geschenkcheque te overhandigen.

Zie ook in editiepajot Denise en Jules vieren zestigste huwelijksverjaardag

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2018
EP
Foto Andy Ternat
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief