TERNAT - Tien jaar Midwinter

TERNAT - Tien jaar Midwinter

Img_2227
 
Efecd48f-a4cb-4fb0-87a1-ea83928d51f8
 
Schermafbeelding_2018-10-01_om_09
 

MidWinter Lombeek viert zaterdag haar 10-jarig bestaan. Wat begon als een alternatief voor de lokale kerstmarkt is uitgegroeid tot een vaste waarde in de feestkalender in Ternat en omstreken.

 

Ook deze jubileumeditie kondigt zich aan als een gratis dorpsfeest voor iedereen. De opbrengst wordt ook dit jaar geschonken aan de lokale Gsport werking. Het programma biedt de senioren de, ondertussen klassieke, dansnammiddag in cc De Ploter met de hulp van GOAR. Het hoofdpodium, dat terug op de originele locatie aan het rondpunt van de Kerkstraat komt te staan, brengt een gevarieerd programma voor een breed publiek en eindigt met enkele bekende lokale dj’s. De feesttent wordt ingevuld met een uniek concept. Er is dan wel geen podium meer in de tent, toch zal er livemuziek worden gebracht. Aansluitend brengen de dj’s het publiek een beetje terug in de tijd met meer dan alleen maar wat muziek.

 

KID WINTER  Om van dit jubileum een echte klapper te maken heeft de vzw kosten noch moeite gespaard en in de namiddag een heus kinderfestival opgezet. Vanaf 15u is er voor de kleinsten een uitgebreid animatieprogramma met als klap op de vuurpijl het optreden van de Ketnet Band!

 

LAAT JE RIJDEN  “We hebben natuurlijk ook gedacht aan de algemene veiligheid”, zegt een van de organisatoren. “Dankzij de samenwerking met een lokaal luchthaven transportbedrijf kan iedereen, voor een zeer zacht prijsje, binnen Ternat naar huis worden gebracht.”

 

 

TOEKOMST  Zorg dat je erbij bent zaterdag, want of er nog een 11de editie van MidWinter komt is nog niet helemaal duidelijk. “Het zal wat afwachten zijn of de geplande verfraaiingswerken van het kerkplein onze organisatie nog mogelijk maken” zegt Geert Swaelens

 

Het heeft het organisatieteam niet tegengehouden om alles in het werk te stellen om er weer een geweldig dorpsfeest van te maken.

 

Meer details over MidWinter Lombeek op: www.midwinterlombeek.be

 

 

 

 

Geert Swaelens 0474 46 13 73  info@midwinterlombeek.be  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2019
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 12 aug 2019
Guido Van Cauwelaert | 11 aug 2019
Guido Van Cauwelaert | 07 aug 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 31 jul 2019
Guido Van Cauwelaert | 22 jul 2019
Guido Van Cauwelaert | 18 jul 2019
Guido Van Cauwelaert | 16 jul 2019

archief