TERNAT - Nieuwe leefruimtes in WZC Sint-Carolus feestelijk geopend

TERNAT - Nieuwe leefruimtes in WZC Sint-Carolus feestelijk geopend

Img_2500
 
Img_2501
 
Img_2503
 

In het voorjaar van 2018 gingen de verbouwingswerken van start. De eerste voorbereidingen werden getroffen om  het bestaande gebouw uit te breiden met een ruime leefruimte, verbeterde badkamer en nieuwe verpleegposten op de vier afdelingen. Aan het rusthuis, dat intussen gewoon verder functioneerde, werd een bouwwerf ingericht. Wat niet altijd even comfortabel was zowel voor de bewoners, voor het rusthuispersoneel als voor de aannemer. De werkzaamheden zorgden voor niet te vermijden ongemakken, lawaai en stof en namen voor sommige bewoners hun vertrouwde uitzicht weg. We zijn dan ook  iedereen dankbaar voor het geduld en het begrip dat zij in de voorbije periode hebben opgebracht, zeggen ze bij Sint-Carolus.

 

Op dinsdag 2 april werd onze nieuwsgierigheid niet langer op de proef gesteld. De gloednieuwe leefruimtes werden feestelijk  geopend met een glaasje bubbels en een heerlijk middagmaal. Bewoners, directie en personeel klonken op de nieuwe leefruimte waar vanaf nu de bewoners niet alleen hun middag- en avondmaal kunnen nuttigen, maar waar ze ook gezellig kunnen samenzitten om de krant te lezen, naar TV te kijken en deel te nemen aan diverse activiteiten. 

 

Na de nodige zorgen en wat rust te hebben gekregen werden de bewoners in de namiddag opnieuw in de leefruimte verwacht voor een tas koffie, gebak én alskers op de taart het live optreden van twee sympathieke dames, Anny Verhenne en Marie-Louise Huygh. Met hun accordeonmuziek brachten zij extra sfeer en werden de leefruimtes ingehuldigd met de nodige ambiance.  Sint-Carolus kan terugblikken op een geslaagd openingsfeest van een al even geslaagde verbouwing die er ongetwijfeld toe bijdraagt dat onze bewoners zich “thuis” voelen in ons en hun rust”huis”.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2019
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 06 apr 2020
Guido Van Cauwelaert | 06 apr 2020
Guido Van Cauwelaert | 05 apr 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 31 mrt 2020
Guido Van Cauwelaert | 27 mrt 2020
Guido Van Cauwelaert | 27 mrt 2020
Guido Van Cauwelaert | 21 mrt 2020

archief