TERNAT - Al vijfde jaar Loemekse koers

TERNAT - Al vijfde jaar Loemekse koers

Img_2947
Zondag is er de fameuze patattenkoers en de speciale “fritrit”, met steun van Ronny van frituur Loemek
 
Img_2948
 
Img_2958
 

Dit jaar organiseren Kevin Ravets en echtgenote Ginny voor de vijfde keer de Loemekse koers met Lombeek kermis. Dat kan slechts dankzij de talrijke sponsors die het geheel blijven ondersteunen. Voor deze verjaardag is er een extra tombola voorzien met als hoofdprijs een fiets, ter beschikking gesteld door fietsenwinkel “Veloo” aan het station van Ternat.

 
Zaterdag 20 juli worden er ronden gereden van 6,4 km voor de grote prijs Issy Callaert voor dames en jeugd. Juniores vertrekken om 13 u, nieuwelingen een half uurtje later. Hier is een prijzengeld van 550 euro voorzien.
Elites zonder contract en U23 volgen om 15u30 voor de grote prijs Acodak. Hier bedraagt het prijzengeld 700 euro.  Inschrijven kan de dag zelf vanaf 10u45 in café de Nachtmis in Lombeek centrum.
 
Zondag is er de fameuze patattenkoers voor renners zonder vergunning. Heren 45 + en dames starten om 14u30. De ronden zijn hier 1,7 km lang. Heren – 45 volgen om 16u45. Ook hiervoor de dag zelf inschrijven in café de Nachtmis vanaf 13u.
 
Nog op zondag, om 16 uur, is er de speciale “fritrit”, met steun van Ronny van frituur Loeme. Prijzen voor de patattenkoers variëren van een zak aardappelen tot verrassingspakketten met electrotoestellen.
 
Tussendoor worden er ook nog premies gegeven zoals flessen cava. Iedereen die een beetje getraind is mag die namiddag deelnemen. Zo weten ze wat ze kunnen eten de week nadien: patatten of beter nog fritjes van Loemek.
 
Naast deze koers staan er ook nog andere dingen te beleven met Loemek kermis. Café de Nachtsmis organiseert op zaterdag  optredens van Bart Kaëll, Cluzo, Gene Thomas, Mama’s Jasje en discobar Tartaar. En dan is er ook weer de eierworp. En niet te vergeten, de kermisattracties die opgesteld staan op het kerkplein. Voor verdere info kan je terecht bij kevin_ravets@hotmail.com
 
Eerder verschenen
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2019
Guido Van Cauwelaert
Johan Van Gestel
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 10 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 26 jun 2020
Guido Van Cauwelaert | 11 jun 2020
Guido Van Cauwelaert | 05 jun 2020
Guido Van Cauwelaert | 01 jun 2020

archief