TERNAT - Tijl is helemaal Ge-Tic-T

C21

TERNAT - Tijl is helemaal Ge-Tic-T

Toneeltijlternat_getict-3
 

Wat is er leuker dan op een donkere winteravond de theaterzaal in te duiken om enkele uren voluit te schaterlachen en alle stress te vergeten? Dat is precies waar ToneelTijlTernat voor zal zorgen met hun nieuwste productie Ge-Tic-T. De spelers schotelen jullie een rasechte en ontspannende komedie voor die niet te missen is.

 

In Ge-Tic-T komen we in de wachtkamer van psychiater Stern terecht. Daar zitten een aantal van zijn patiënten te wachten op zijn komst. Vincent is helemaal geobsedeerd door cijfers, Blanche heeft smetvrees en Fred heeft het syndroom van Gilles de la Tourette en kraamt dus nogal wat schunnigheden uit. Dan zitten er nog drie andere patiënten in de wachtzaal: Marie is een echte controlefreak, Bob durft niet over lijnen stappen en Lily zegt echt letterlijk alles twee keer. Als psychiater Stern maar niet komt opdagen, beslissen ze dan maar om hun eigen therapie op te starten. Met hilarische gevolgen! 

 

De regie van Ge-Tic-T is in handen van Guido Degrieck. Hij regiseerde al verschillende keren bij Tijl en staat vooral gekend om zijn komedies. Hij weet als geen ander wat een publiek aan het lachen brengt en zorgt ervoor dat zijn acteurs elke grap met verve kunnen brengen. De cast op het podium bulkt dan nog eens van de ervaring, dus het wordt ongetwijfeld een topproductie waar het publiek nog lang over zal praten. De kaartenverkoop loopt ondertussen ook als een trein, dus snel zijn is de boodschap. 

 

ToneelTijlTernat speelt Ge-Tic-T op vrijdag 29 november, zaterdag 30 november, vrijdag 6 december en zaterdag 7 december. De voorstelling start telkens om 20 uur in CC De Ploter. Tickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar aan de balie van CC De Ploter of op www.ccdeploter.be

 

Spelers: Nancy Eylenbosch, Geert De Vleminck, Dries Mahieu, Ludo Platteau, Mireille Bouckaert, Fabienne Sels en Emma Van Bellingen

 

Voor meer informatie over ToneelTijlTernat, ga naar www.facebook.com/toneeltijl.ternat/

 

Contactpersoon ToneelTijlTernat: Heidi D’herde, 0477/38.21.61

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2019
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 19 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024

archief