TERNAT - Mobiliteitsraad samengesteld

TERNAT - Mobiliteitsraad samengesteld

Img_3636
Kevin Annoot werd verkozen tot voorzitter van de Mobiliteitsraad, Nathalie Vanbeylen als lid. Op de foto tijdens de Applausdag voor fietsers.
 
Img_3637
Amanda Bosmans, ervaringsdeskundige uit de drukke Processiestraat in Lombeek, wordt ondervoorzitter van de Mobiliteitsraad.
Img_3638
Ingrid Floré van de Ternatse rijschool is een van de deskundigen in de Mobiliteitsraad.
Paul_cools_img_3639
Paul Cools (politieinspecteur op rust).
Charlie_img_3640
Charlie Eylenbosch van het Ternatse Gordelcomité, een vereniging voor verkeersveiligheid.
Lode_verdoodt_img_2395
Deskundige Lode Verdoodt heeft een studiebureau en is ook voorzitter van de scouts

De gemeenteraad heeft de voorzitter, ondervoorzitter en de leden van de gemeentelijke adviesraad voor mobiliteit aangesteld. De 8 mannen en 4 vrouwen zijn ofwel (ervarings)deskundigen of vertegenwoordigers van verenigingen en scholen uit de verschillende deelgemeenten.

Het reglement van de mobiliteitsraad voorziet dat die dient te bestaan uit 5 deskundigen (1 voorzitter, 4 effectieve leden en 4 plaatsvervangers) en 9 leden van maatschappelijke geledingen, telkens 1 effectief lid en 1 plaatsvervanger van de fietsersbond, het Ternats gordelcomité, verenigingen van wandelaars, werknemers, handelaars en Socio-culturele verenigingen of scholen uit elk van de 4 kernen (Wambeek, Lombeek-centrum, “Sint-Jozefsparochie” en Ternat).

Als voorzitter stelde de gemeenteraad Kevin Annoot aan. Hij is rijinstructeur en actief in de Ternatse Fietsersbond. Ondervoorzitter werd de 28-jarige Amanda Bosmans, ervaringsdeskundige uit de drukke Processiestraat in Lombeek. Onder de deskundigen vertegenwoordigers en plaatsvervangers vinden we verder o.a. Ingrid Flore (rijschool), Catherine Laeremans (brandweer), Lode Verdoodt ( studiebureau en voorzitter Scouts ), Jo Van der Elst (mobiliteitsambtenaar Asse), Paul Cools (politieinspecteur op rust). Vanuit het middenveld Nathalie Vanbeylen/Nele De Peuter van de Fietsersbond, Maarten Verpoest, preventieadviseur Sint-Jozefsinstituut, Sam Harnie, Charlie Eylenbosch, Kris Vandeputte (spoorwegambtenaar, Dominic Van de Gucht, Frans De Saeger, 

Meer info bij dienst Mobiliteit

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2020
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 28 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 26 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 24 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 21 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 17 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 16 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 13 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 02 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 02 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 30 sep 2020

archief