Stormweer raast over TERNAT

Stormweer raast over TERNAT

Img_3675
 
Img_3676
 
Img_3677
 

Het stormweer raast ook over Ternat en hier en daar sneuvelde al een boom in een tuin. Ook in de Essenestraat viel een boom over de weg. De Statiestraat werd preventief afgesloten tussen de Pieter Van Cauwelaertstraat en de Burgemeester Van Overstraetenlaan, omdat enkele bomen in het Kruikenburgpark ziek zijn en dus gevoelig zijn voor het stormweer. Er geldt ook een parkeerverbod.

Het verkeer en de bussen worden omgeleid via de Borredam. Om een vlotte doorgang te garanderen geldt ook daar een parkeerverbod. De burgemeester raadt alle inwoners aan om binnen te blijven en de wagens niet onder bomen te parkeren.

Scholen De Brug en Sint-Jozefinstituut gesloten

Maandag blijven ook de scholen De Brug en het Sint-Jozefinstituut volledig gesloten. Dat werd beslist is overleg met het schoolbestuur en de directie van beide scholen. Voor leerlingen die niet thuis opgevangen kunnen worden, is er opvang voorzien in jeugdcentrum Puls van 8u tot 16u.  Er wordt gevraagd om de leerlingen een lunch mee te geven, net als materiaal om hun tijd zinvol te kunnen doorbrengen. De Puls is toegankelijk via de Van Cauwelaertstraat. De parking van De Brug is niet toegankelijk. De lessen in Sint-Angela gaan wel door zoals gepland. De toegang tot de school is bereikbaar via de parking van de sportsite. Zonder tegenbericht worden alle leerlingen dinsdag terug op school verwacht. Enkel de ingang langs de Dreef is dan toegankelijk. De zijingangen blijven afgesloten. De fietsenstalling van Sint-Jozef word dinsdag naar de binnenplaats van het kasteel verplaatst.

Burgemeester Michel Vanderhasselt raadt inwoners aan om bij niet dringende meldingen te bellen naar het nummer 1722. Bij levensbedreigende situaties wordt de inwoners gevraagd om naar het nummer 112 te bellen. Voor meer informatie: Burgemeester Michel Vanderhasselt, 0475 43 47 64

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2020
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 06 apr 2020
Guido Van Cauwelaert | 06 apr 2020
Guido Van Cauwelaert | 05 apr 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 31 mrt 2020
Guido Van Cauwelaert | 27 mrt 2020
Guido Van Cauwelaert | 27 mrt 2020
Guido Van Cauwelaert | 21 mrt 2020

archief