TERNAT - Laatstejaars Sint-Jozef nemen CC De Ploter over voor Inspiratiedag rond sociale media

TERNAT - Laatstejaars Sint-Jozef nemen CC De Ploter over voor Inspiratiedag rond sociale media

Img_3801
 
Img_3800
Britt, Elke, Evelyne, Paulien en Jolien hebben ook een logo uitgewerkt voor hun evenement
 

Voor hun cultuurproject nemen vijf enthousiaste meisjes uit het zesde jaar van Sint-Jozef een volledige dag CC De Ploter over. Evelyne, Elke, Britt, Paulien en Jolien organiseren op zondag 8 maart een volledige inspiratiedag rond sociale media. Alle geïnteresseerden zijn vanaf 10 uur welkom op Instaflash. 

 

Met Instaflash organiseren de leerlingen in CC De Ploter een dag rond sociale media, en dan vooral rond de content die je vindt op Instagram. “We vonden het jammer dat de digitale en de analoge wereld soms mijlenver uit elkaar liggen, en daarom wilden we ze toch minstens één dag verenigen in een evenement gericht op jongeren. Onze samenwerking met CC De Ploter is dan ook een echte meerwaarde, zo kunnen we het beste van real life entertainment en social media combineren. Aangezien De Ploter als cultuurhuis veel ervaring heeft met evenementen en vormingsdagen kunnen we rekenen op degelijke begeleiding, voeg daar ons jeugdig enthousiasme bij, en je krijgt vuurwerk”, zeggen de vijf laatstejaars. "Ben jij op zoek naar verfrissende achtergronden om je instafeed of tiktoks op te vrolijken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons instamuseum ga je los met foto’s en filmpjes maken. Ook als je niet op instagram zit, kan je de instagramtrends volgen. Zo is bullet journaling voor iedereen handig. Wie wilt er nu geen handig planningssysteem dat je kan aanpassen aan jouw behoeften? Leer de basics van deze zeer instagrammabletrend in onze workshop bulletjournaling!

Altijd al jaloers gekeken naar die prachtige handschriften van de mensen rondom je? Blaas iedereen omver met je nieuwe skills, nadat je eens langsgekomen bent op de handlettering-stand!

Wie loopt er nog rond met een handtas? Totebags is de nieuwe way of life! Niemand wil gezien worden met een saaie stoffen tas, maar daar hebben wij de oplossing voor: kom gezellig langs en design de totebag van je dromen!

Hopelijk tot dan,

Evelyne, Elke, Britt, Paulien en Jolien

Zondag 8 maart, vanaf 10 uur

CC De Ploter

Kerkstraat 4, 1742 Ternat

Tickets en info : http://www.ccdeploter.be/instaflash 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2020
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 10 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 10 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 10 sep 2020
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 08 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 08 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 02 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 31 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 31 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 27 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 17 aug 2020

archief