TERNAT - Gemeentebestuur werft aan

TERNAT - Gemeentebestuur werft aan

Img_3815
 
Img_3817
 
Img_3818
 

Het lokaal bestuur van Ternat zoekt nieuwe medewerkers en zet een grootse campagne op om geschikte kandidaten te vinden. Zo werd er een ludiek aanwervingsfilmpje verspreid en organiseert de personeelsdienst op 5 maart 2020 een jobdate op het gemeentehuis.

 

Ternat is in volle groei en daar horen natuurlijk extra aanwervingen bij. Zo is het lokaal bestuur op zoek naar een ICT-deskundige, een deskundige gebouwen, een technisch assistent voor de gebouwen en een omgevingsambtenaar. Later dit jaar komen er nog extra vacatures bij.

Om mensen warm te maken voor een job aan de gemeente, lanceert het lokaal bestuur een ludieke video op sociale media. Daarin vertellen medewerkers waarom ze zo graag bij het lokaal bestuur van Ternat werken. Er werd gefilmd op het gemeentehuis, op de sportsite en het sociaal huis, zodat de kijkers meteen kennismaken met verschillende werknemers. 

Het filmpje begint ludiek met enkele voordelen die mensen automatisch linken aan de ambtenarij, zoals mooie werkuren en veel vakantie. Maar even later vertellen medewerkers waarom ze écht graag voor Ternat werken. “We willen laten zien dat je in Ternat de kans krijgt om bij te leren, te groeien en mensen te helpen”, zegt burgemeester Michel Vanderhasselt. “Wij zoeken gemotiveerde medewerkers die mee willen werken aan onze toekomst.” Het filmpje werd bovendien volledig intern gemaakt en kan bekeken worden via https://www.facebook.com/GemeenteHuisTernat/videos/233967924295954/

Wie een job bij het lokaal bestuur overweegt maar nog vragen heeft, kan langskomen op een speciale jobdate. Die vindt plaats op donderdag 5 maart van 16 tot 20 uur. De aanwezigen krijgen in het gemeentehuis info over de openstaande vacatures en kunnen al hun vragen afvuren. Meer informatie via www.ternat.be/vacatures.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2020
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 28 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 24 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 17 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 16 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 13 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 02 okt 2020
Guido Van Cauwelaert | 02 okt 2020

archief