TERNAT - Open VLD verdeelt mondmaskers onder leden

TERNAT - Open VLD verdeelt mondmaskers onder leden

Img_4262
Frans Holsters, David Dooms en Steve Convents op veilige afstand van elkaar.
 

De plaatselijke Open VLD-afdeling heeft aan al haar leden twee herbruikbare mondmaskers bezorgd. Het bestuur anticipeerde op de nu opgelegde verplichting om de maskers te dragen op het openbaar vervoer. 

In onverdachte tijden schreef het bestuur de leden aan met deze bewoordingen: "Wanneer binnenkort het openbare leven beetje bij beetje terug zal normaliseren zullen we met ons allen wellicht nog lange tijd extra beschermings maatregelen moeten aanhouden. Zo zal het dragen van een mondmasker bij verplaatsingen met het openbaar vervoer of bij het bezoeken van winkels en dergelijke waarschijnlijk verplicht of fel aangeraden zijn."


"Het COVID-19 virus is zeker nog niet definitief verslagen. Waakzaamheid en voorzichtigheid blijven zeker geboden. Om mee te helpen aan de bescherming van de gezondheid van onze trouwe Open VLD-leden heeft het bestuur van Open VLD Ternat beslist om aan alle Ternatse Open VLD-leden gratis 2 veilige mondmaskers aan te bieden", vertelt secretaris Frans Holsters.

"Het gaat om mondmaskers die gecertifieerd en herbruikbaar zijn (Europees genormeerd). Je kan ze wassen op 60 graden. Je hoeft daarvoor geen wasmachine in gang te zetten; water in een pan opwarmen tot 60 graden en het gebruikte mondmasker daarin wassen is volgens de virologen voldoende om het virus uit te schakelen", voegt voorzitter David Dooms hieraan toe.

 

"Wij zijn er van overtuigd op deze wijze onze bescheiden bijdrage aan het algemeen welzijn te leveren en bij te dragen tot het gezond houden van onze leefgemeenschap", zegt ondervoorzitter Steve Convents. "Wanneer je vrienden of kennissen hebt die lid wensen te worden van OVLD Ternat en hun lidgeld vóór  8 mei 2020 betalen (€ 10 op rekening BE61 0689 0400 9917 met vermelding ‘nieuw lid’ met naam en adres), bieden wij ook hen 2 gratis mondmaskers aan", besluit Steve.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2020
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 10 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 10 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 10 sep 2020
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 08 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 08 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 02 sep 2020
Guido Van Cauwelaert | 31 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 31 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 27 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 17 aug 2020

archief