Burgemeester overhandigt eerste elektrische auto bij Infano TERNAT

Burgemeester overhandigt eerste elektrische auto bij Infano TERNAT

Ternat_burgemeester_elektrische_auto__002_
 

Burgemeester Michel Vanderhasselt leverde deze week de allereerste elektrische wagen af aan het hoofdkantoor van Infano Ternat. De kinderopvangorganisatie gaat voor groen en bestelde vier elektrische wagens.

 

De burgemeester zakte af naar het hoofdkantoor van Infano vzw in Ternat voor een rondleiding in de buitenschoolse opvang aan de start van de zomervakantie. Daar overhandigde hij de elektrische wagen persoonlijk af aan de verantwoordelijke van de opvanglocatie. 

 

Voor de organisatie zijn deze elektrische wagens een primeur. Woordvoerster Maxime Dehulster: “Er werden op vier centrale punten laadpalen geïnstalleerd, namelijk aan ons hoofbureau in Ternat, aan het bureau van de personeelsdienst in Wambeek en aan de kinderdagverblijven in Wolvertem en Avelgem. Zo zijn de laadpunten steeds binnen bereik van de wagens.”

 

De elektrische wagens zijn overigens niet het eerste duurzame project waar Infano mee gestart is. Dehulster: “Enkele jaren terug hebben we ons kinderdagverblijf in Avelgem een duurzaam project gestart. Daar slapen de kinderen buiten, naar het voorbeeld van de Scandinavische landen, en wordt er biologische verzorgingsproducten en houten speelgoed gebruikt.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 19 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 13 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021
Guido Van Cauwelaert | 31 dec 2020
Guido Van Cauwelaert | 29 dec 2020

archief