TERNAT - Zense Beautylounge Ternat genomineerd voor ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar 2021’

TERNAT - Zense Beautylounge Ternat genomineerd voor ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar 2021’

Img_4611
 
989151fb-50b5-4e25-9309-fd9f3bc7a1b8
 

Zense beautylounge uit Ternat neemt deel aan de 4de editie van deze hoog aangeschreven wedstrijd binnen de wereld van schoonheidsspecialisten. 

“Tijdens de lockdown heb ik de tijd genomen om alles weer op een rijtje te zetten en mijn authentiek aanbod uit te breiden.”

"Ik wil steeds vernieuwend zijn en dichter bij de mens staan. Inschrijven voor deze wedstrijd heeft voor de energie gezorgd om mijn bussinessplan in die ricthing kracht bij te zetten. Het was dan ook een fijn moment van erkenning toen ik vernam dat Zense, na een anoniem bezoek, geselecteerd is om effectief deel te nemen aan de wedstrijd. Een mooie bevestiging van de passie voor mijn job", zegt Marie-Claire Verdon van Zense Beautilounge. "Het is een passie die door de jaren heen is gegroeid - we zijn ondertussen 15 jaar bezig - en die in de toekomst ook nog tot nieuwe inzichten zal leiden. We scholen ons steeds bij, ditmaal om de connecties tussen lichaam en voeding beter te begrijpen. Bovendien werken we aan een nieuwe huisvesting omdat ook de omgeving een grote rol speelt in heel het traject en in het groter geheel", vervolgt Marie-Claire. “Huidtherapeute is misschien wel een betere naam voor mijn beroep. Technische kennis is belangrijk, maar minstens even belangrijk is de balans vinden tussen lichaam en geest. Een cocoon creëren voor een moment om tot zichzelf te komen", besluit ze.  Op zaterdag 21 november 2020 vindt de uitreiking plaats in het ‘Thermae Palace’ in Oostende, en stiekem hoopt ze uiteraard op deze mooie titel, maar gesteund door haar naasten die heel hard in haar geloven, wordt dit sowieso een onvergetelijke avond. 

Volg Marie-Claire op Instagram: zense_beautylounge_ternat en Facebook: zense beautylounge

Meer info op www.zense-beautylounge.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2020
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 13 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021
Guido Van Cauwelaert | 31 dec 2020
Guido Van Cauwelaert | 29 dec 2020
Guido Van Cauwelaert | 21 dec 2020

archief