TERNAT - KWB organiseert Winterse Griezeltochten

C21

TERNAT - KWB organiseert Winterse Griezeltochten

Kwb_winterse_griezeltocht_print
De griezelborden zijn ontworpen op maat van kinderen. De verhalen zijn dan weer opgesplitst in een verhaal voor -10 jarigen en een iets griezeliger verhaal voor +10 jarigen. Ze werden ingesproken door Bent Van Looy
 
Kwb_winterse_griezeltocht_print_2
Kwb_winterse_griezeltocht
 
Van 30/01 t/m 28/02/2021 kun je de winterse griezeltocht van KWB-Ternat doen. Dat is een wandeltocht met als rode draad een griezelverhaal voor kinderen of tieners. De deelnemers vinden tijdens de tocht op 7 verschillende plaatsen een griezelbord. Op deze borden staat een QR-code waarmee ze telkens een deeltje van het griezelverhaal op de smartphone kunnen beluisteren. Na elk audiofragment krijgen de kinderen of jongeren als extraatje een opdracht die ze onderweg kunnen vervullen. Op het einde van de wandeling hebben de deelnemers het hele griezelverhaal gehoord.
 
Deze activiteit richt zich op gezinnen. De griezelborden zijn ontworpen op maat van kinderen. De verhalen zijn dan weer opgesplitst in een verhaal voor -10 jarigen en een iets griezeliger verhaal voor +10 jarigen. 
De deelnemers kiezen zelf of ze een verhaal of beide verhalen beluisteren, dit doen ze door de juiste QR-code(s) te scannen.
 
Leuk weetje: de verhalen werden ingesproken door Bent Van Looy. Hij is een Vlaamse zanger, componist en muzikant. Hij is frontman van Das Pop en jureerde
meermaals in The Voice van Vlaanderen.
 
Kijk hier naar een inleidend filmke met Bent Van Looy
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2021
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 24 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 15 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 12 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 11 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 10 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 06 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 18 dec 2021

archief