TERNAT doet mee aan de Gezondheidswandeling

C21

TERNAT doet mee aan de Gezondheidswandeling

20210215_ternat_gezondheidswandeling-3_40p
Achter die QR-codes staan verschillende gezondheidstips. Zo worden de wandelaars tijdens hun staptocht nog meer geïnformeerd over Tournée Minérale en andere gezondheidsinitiatieven
 
20210215_ternat_gezondheidswandeling_40p
De wandeling vertrekt achter de kerk van Wambeek. Van daaruit kunnen wandelaars de pijltjes volgen.
20210215_ternat_gezondheidswandeling-2_knip2
 

UPDATE : Eigenlijk blijkt het gewoon de bestaande Pol de Montwandeling te zijn waarop men QR-bordjes met gezondheidstoestand heeft gehangen. Opgelet, door de overvloedige regenval is de route op sommige plaatsen heel modderig.

De sportdienst stippelde samen met de dienst welzijn een wandelroute uit. Onderweg werden QR-codes aan paaltjes gehangen die gezondheidstips geven. Dat kadert in een actie van het Lokaal Gezondheidsoverleg.

De 2021-editie van Tournée Minérale wordt door Logo Zenneland gekoppeld aan onze nieuwe nationale sport: wandelen. Want naast het promoten van de alcoholvrije maand februari, wil Logo Zenneland eveneens de wandelgoesting versterken. Daarom werden de aangesloten gemeenten aangezet om een gezondheidswandeling op poten te zetten.

De sportdienst stippelde samen met de dienst welzijn een wandelroute uit door de gemeente. Onderweg werden QR-codes aan paaltjes gehangen die de wandelaars kunnen scannen. Achter die QR-codes staan verschillende gezondheidstips. Zo worden de wandelaars tijdens hun staptocht nog meer geïnformeerd over Tournée Minérale en andere gezondheidsinitiatieven. De wandeling vertrekt in Wambeek. Van daaruit kunnen wandelaars de pijltjes volgen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2021
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 aug 2022
Guido van Cauwelaert | 10 aug 2022
Guido Van Cauwelaert | 20 jul 2022

archief