TERNAT - Zoek de moordenaar van T'Serclaes op Erfgoeddag en ook daarna nog

C21

TERNAT - Zoek de moordenaar van T'Serclaes op Erfgoeddag en ook daarna nog

T_serclaes_beeld
 

Tijdens het Erfgoedweekend kun je gratis de escapewandeling of wandelzoektocht doen en proberen de moord op ridder T'Serclaes, schepen van Brussel en heer van Kruikenburg, op te lossen. Schrijf je hier in

In de nacht van 26 maart 1388 staan enkele moordlustige figuren Everaard t’ Serclaes op te wachten. Het leven van t’ Serclaes, dat tot dan toe de allures van een waar sprookje had, komt op abrupte wijze aan een einde in de hinderlaag. Zonder reeds te veel gruwelijke details mee te delen: er gaan liters bloed verloren, een voet wordt afgehakt en een tong afgesneden… Maar WIE heeft de moord gepleegd? Help mee dit Ternats mysterie op te lossen en ontmasker de moordenaar.

Op zaterdag 24 en zondag 25 april kunnen jullie in Ternat terecht voor een unieke escape-wandeling. Langs een route van +/- 4 kilometer lossen jullie raadsels op en brengen opdrachten tot een goed einde. Indien dit correct gebeurt, komen jullie een stap dichter bij het ontmaskeren van de moordenaar!

De activiteit is volledig gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Kies een beschikbaar vertrektijdstip, verschijn op het gekozen tijdstip aan het startpunt met een mondmasker én geniet van het middeleeuws avontuur. Per vertrektijdstip kunnen maximaal 4 personen ingeschreven worden, kinderen binnen hetzelfde gezin dienen niet in te schrijven.

 

Schrijf je hier in

Na Erfgoedweekend kan de wandeling nog steeds afgelegd worden, maar dan wel tegen een prijs van €20 per groepje.

Eerder verschenen

Nieuw boek over familie T'Serclaes door Herman Herpelinck in Editiepajot

Een West-Brabantsche Held Everaard t' Serclaes Heer van Ternath, Wambeek, Bodeghem, enz. door T: Poodt in 1911 in http://heemkunde-gooik.be/images/abook/books/ES-1911-11.pdf

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2021
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 aug 2022
Guido van Cauwelaert | 10 aug 2022
Guido Van Cauwelaert | 20 jul 2022

archief