TERNAT - Uitbaters gezocht voor de cafetaria’s van De Ploter en het Sportcentrum

C21 Css

TERNAT - Uitbaters gezocht voor de cafetaria’s van De Ploter en het Sportcentrum

45157168-3f44-42e2-b485-d315c353b822
 

Het lokaal bestuur Ternat zoekt een concessiehouder om het cultuurcafé van De Ploter en de sportbar van sportcentrum Puls uit te baten. Zowel twee verschillende uitbaters als één uitbater voor beide horecazaken zijn mogelijk. 

De Ploter is een gastvrije plek in Ternat, die open staat voor alle bezoekers die langskomen voor één van de vele activiteiten die er te doen zijn. Een ruim cultuuraanbod, in de meest brede zin van het woord, is maar één van de vele troeven van De Ploter. 

De culturele programmatie probeert een breed publiek te bereiken met muziek, theater, film, dans, lezingen, humor… Bovendien komen mensen er ook langs voor verschillende cursussen en lessen. Zo is De Ploter ook de thuishaven voor de kunstenacademie, het verenigingsleven en vele andere organisaties die hier hun activiteiten ontplooien. 

 

“Die talloze bezoekers komen na hun cultuurbezoek graag iets drinken of eten. Daarom zijn we op zoek naar een horeca-uitbater voor het cafetaria. Het café beschikt over heel wat zitplaatsen in een gezellig en creatief kader”, zegt schepen voor vrije tijd Timo Schoukens. “Naast een uitgebreide toog beschik je als concessiehouder over een professionele keuken. Via het schuifraam heb je ook vlot toegang tot het terras.”

 

In ons modern sportcentrum Puls komen gebruikers dagelijks zwemmen en sporten. De locatie is omringd met tennisvelden, beachvolleyvelden, petanqueterreinen, voetbalvelden, een Finse looppiste en een skatepark. Kortom: op de sport- en jeugdsite Puls valt altijd wel iets te beleven.

“Sportbar Puls ligt centraal in Ternat, in een boeiende en bloeiende omgeving met veel bezoekers. Dankzij de ruime parking voor het sportcentrum vinden gebruikers makkelijk de weg naar de sport- en jeugdsite”, zegt schepen Schoukens. “De sportbar beschikt over een grote bar en extra ruimte voor een praktische keuken. Dankzij de grote glaspartijen genieten bezoekers van een ruimtegevoel en een mooie lichtinval. Als concessiehouder van de sportbar geniet je van de ideale omstandigheden om een bloeiende horecazaak uit te baten. Zo zijn ook de meubels al voorzien.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profiel

De ideale uitbater is ondernemend en klantvriendelijk. Het horecaconcept dat de uitbater aanbiedt, is aantrekkelijk en smaakvol. Lokale producenten en leveranciers die duurzaam en ecologisch verantwoord ondernemen zijn de partners. Samen met ons draagt de uitbater de visie (waar ontmoeten, gezondheid en beleving enkele kernwoorden van zijn) van De Ploter mee uit.

 

Interesse?

Via www.ternat.be kan je het kennismakingsdossier, de modaliteiten, de bevragingsleidraad en een voorstel van concessieovereenkomst raadplegen.

Ten laatste 1 oktober 2021 dient jouw kandidatuur ons te bereiken.

 

 

 

 

Lokaal Bestuur Ternat | Gemeentehuisstraat 21 – 1740 Ternat | 02 451 45 45 |info@ternat.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2021
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 11 aug 2022
Guido van Cauwelaert | 10 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 20 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 02 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022

archief