TERNAT - Marie-Claire Verdon van Zense Beautylounge Schoonheidsspecialiste van het jaar 2021’

C21 Css

TERNAT - Marie-Claire Verdon van Zense Beautylounge Schoonheidsspecialiste van het jaar 2021’

A7c0838d-012e-4cfe-81bd-66dd9b666f74
Deze bekroning is voor mij een mooie erkenning van mijn 15 jaar werk in de sector, zegt Marie-Claire.
 

Door de Corona pandemie werd de uitreiking van de Award van schoonheidspecialiste/ salon van het jaar 2021 een klein jaar uitgesteld en stonden we voor een grote uitdaging in onze sector.

‘Het gemis van mijn werk, maakte het voor mij duidelijker dan ooit, dit werk is mijn passie, mijn doel en missie’, zegt Marie-Claire.

Mijn deelname aan deze wedstrijd (maart 2020) was voor mij eerder het op punt zetten van mijn zaak en mijn aanbod steeds verfijnen. De nominatie door het bezoek tijdens de zomer van 2020 met een mystery guest maakte het echter dan ooit, en nu 1 jaar later werd in het Crown Plaza Antwerp hotel de winnaar in de categorie ‘Schoonheidssalon van het jaar 2021’ bekend gemaakt, samen met 5 andere finalisten.

 

‘Deze bekroning is voor mij een mooie herkenning van mijn 15 jaar werk in de sector. De organisatie is in handen van Sonar Media, gespecialiseerd communicatiebureau in Beauty en Wellness.  

 

In samenwerking met Besko; de beroepsverzorgingsfederatie en samen met talrijke merkensponsors; maakt van dit event nu de 4de uitgave, een prestigieus en professionele wedstrijd met vakjury en mensen met jarenlange ervaring.

 

Het is de eerste keer in mijn leven dat ik overladen werd met dergelijke prijzen, op mijn dochter na’.

 

 

Van elkaar leren en steeds vernieuwen is de boodschap achter deze wedstrijd

Wat voor mij steeds voorop staat is kennis en mijn klanten een totaalbeleving te geven in hun verzorgingen, meer dan beauty alleen. Het gaat erom steeds je kennis te verdiepen, steeds een stap voorop te zijn en aan te voelen bij de klant waar er nood aan is. Zo ben ik ook actief aan het studeren in voedingssupplementen en het orthomoleculaire segment..

Mijn aanbod heeft zich na de derde lockdown verruimt met minerale make-up Studio Mino van Studio Puur (non-toxische make-up Belgisch) en binnenkort Organic Spa, dat ook een vegan en biologisch merk is. Omwille van het steeds groter wordend probleem met de opwarming van de aarde vind ik het heel belangrijk om zelf mijn steentje bij te dragen.

Samen met Babor, Ortiga kruiden, Drops of Heaven en Aestetic Solutions kan ik elke huid verzorgen zowel met massagetechnieken als huidverbeterende apparatuur.

Huidverbeterend werken en mijn klanten coachen om zichzelf te verzorgen is mijn doel omdat ons lichaam het belangrijkste orgaan is en zorg voor moeten dragen, zo ook de binnenkant.

Er is in deze hectische en toch wel onzekere tijden nood aan bepaalde zekerheden en rust: persoonlijk, overgave, kwaliteit en liefde voor elkaar!

Het gelaat als spiegel van het innerlijke lichaam.

BE WILD AND BEAUTIFULL

ZENSE BEAUTY LOUNGE

Marie-Claire Verdon

Statiestraat 99

1740 Ternat

Tel : 0472 33 96 66

e-mail : marie.claire.verdon@telenet.be

website : www.zense-beautylounge.be

Volg Marie-Claire op Instagram: zense_beautylounge_ternat en Facebook: zense beautylounge

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2021
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 11 aug 2022
Guido van Cauwelaert | 10 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 20 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 02 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022

archief