TERNAT - Nieuwe webshop met educatief materiaal voor particulieren

C21

TERNAT - Nieuwe webshop met educatief materiaal voor particulieren

B48d65cd-467a-45a7-8d1d-073281afc08c
 

Smartiest heet de nieuwe webshop voor particulieren die op zoek zijn naar educatieve materialen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het gaat om een initiatief van de familiebedrijven Baert en Hageland Educatief, allebei gevestigde waarden in het onderwijslandschap en totaalleveranciers voor onder andere scholen en kinderdagverblijven.

“Nood is hoog door corona, leerachterstand en lerarentekort”
 
 De speelgoedsector heeft er een nieuwe speler bij: Smartiest, een webshop voor particulieren die op zoek zijn naar educatieve materialen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het gaat om een initiatief van de familiebedrijven Baert en Hageland Educatief, allebei gevestigde waarden in het onderwijslandschap en totaalleveranciers voor onder andere scholen en kinderdagverblijven.
Grote vraag naar particulierenwebshop
 
Bedrijfsleider Tom Baert van Hageland Educatief legt uit van waar het idee komt om samen met zusterbedrijf Baert een particulierenwebshop op te starten. "Smartiest is ontstaan vanuit de vraag om onze educatieve materialen en spelletjes ook aan te bieden in een webshop voor particulieren. We hopen dat we met onze nieuwe webshop een antwoord kunnen bieden op de grote vraag, zeker nu de nood zo hoog is in deze tijden van corona, leerachterstand en lerarentekorten.”
 
Zowel Baert als Hageland Educatief zijn bekend in de onderwijswereld als een betrouwbare partner met kwalitatieve school, leer -en beweegmaterialen. Goele Baert, bedrijfsleider van de firma Baert: "Op smartiest.be vind je alleen maar de meest hoogwaardige educatieve materialen. Al onze merken worden steeds zorgvuldig geselecteerd op educatieve meerwaarde, alsook getest op kwaliteit zodat klanten kunnen rekenen op een hoogwaardig aanbod."
Het is ook de bedoeling om in de toekomst altijd verder te blijven uitbreiden, vertelt Tom Baert: “We blijven altijd op de hoogte van nieuwe, hoogwaardige merken en producten om ons gamma verder uit te breiden. Dankzij onze kennis, ervaring én grote voorraad zal Smartiest één van de snelst groeiende webshops zijn in de sector.”
Samen meer dan 175 jaar ervaring in educatie
Als gespecialiseerde totaalleveranciers zijn zowel Baert als Hageland Educatief een begrip in veel scholen, kinderdagverblijven, woonzorgcentra, ziekenhuizen, bibliotheken, bedrijven,... in heel België en Nederland. Hun sterkte? Kwalitatieve materialen, educatief speelgoed en advies.
Dat dit aanbod voortaan via Smartiest ook beschikbaar zal zijn voor particulieren, is volgens Timme Baert - bedrijfsleider van Baert - een goede zaak. “We hebben altijd al heel goede banden gehad met ons zusterbedrijf Hageland Educatief. Goele Baert en ikzelf zorgen voor de dagelijkse leiding van Baert in Ternat terwijl Tom - mijn neef en broer van Goele - zich ontfermt over Hageland Educatief in Diest. Door de krachten van onze familiebedrijven te bundelen, zijn we nu in staat om met Smartiest meer dan 175 jaar expertise in educatie aan te bieden op de particulierenmarkt. Dat is ongezien in onze sector.”
 
Educatief, kwalitatief én duurzaam
Goele Baert: “Op smartiest.be krijg je het beste uit ons gezamenlijk aanbod voor jonge kinderen om mee te spelen, te leren en te groeien. Je vindt er alleen de meest kwalitatieve en duurzame educatieve materialen, speelgoed en toebehoren. Het aanbod wordt ook in sneltempo uitgebreid met artikels die ook beschikbaar zijn bij Baert en Hageland Educatief en we vullen het continu aan met nieuwigheden en toppers. Ten slotte doen we ook ons best om een zo groen mogelijk aanbod te voorzien. Want wij zijn ervan overtuigd dat dit de toekomst is.”
 
Website: https://www.smartiest.be/
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2021
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief