Ook N-VA TERNAT zit in de lift

C21

Ook N-VA TERNAT zit in de lift

Editiepajot_ternat_bestuur_nva_foto_ludo_van_der_cammen
De Ternatse afdeling van N-VA - Foto Ludo Van Der Cammen.
 

De Ternatse afdeling van N-VA, pas drie jaar geleden opgericht, zit duidelijk in de lift. “Omdat de Volksunie sinds de jaren negentig geen afdeling in Ternat meer had, was het praktisch van nul herbeginnen”, zegt secretaris Stef De Mesmaeker. ”De partij trad meteen toe tot het kartel CD&V N-VA Sp.a-GRAS JA, trok meteen met dit kartel naar de verkiezingen en voert sindsdien – samen met de kartelpartners – een door de Ternatse bevolking zeer gewaardeerde oppositie.”

Omdat het ledenaantal blijft groeien en N-VA Ternat de bestuurstaken meer wilt verdelen om nog beter oppositie te kunnen voeren, werd er besloten om het bestuur en de vaste kern van medewerkers uit te breiden. Het bestuur werd versterkt met Nele Vandenbulcke en Dimitri Vandenhende.

Nele Vandenbulcke, 48 jaar en moeder van twee kinderen heeft binnen de familie een grote N-VA traditie. Dimitri Vandenhende is met zijn 25 jaar de benjamin van het bestuursteam.

Stef De Mesmaeker: “De nieuwkomers kunnen meteen de handen uit de mouwen steken, want de organisatie van het 3de etentje staat op stapel. De formule hiervan werd licht aangepast. In plaats van kaas- en wijnavond biedt N-VA Ternat dit jaar een Vlaams buffet aan met Vlaamse vlees- en kaasspecialiteiten, op zaterdag 20 juni vanaf 17 uur in de Katarinakring aan de Rodestraat in te Sint-Katherina-Lombeek.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2009
Ludo Van Der Cammen
Ludo Van Der Cammen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 25 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 22 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 19 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024

archief