TERNAT -- Maak kans op een duo-combiticket voor Rock Ternat

C21 Css

TERNAT -- Maak kans op een duo-combiticket voor Rock Ternat

82c6b107-bb63-492d-a766-de7734d7a2c7
 

Hittegolf in juli?! Niet dankzij OMTERNATST van Rock Ternat.

 

Om de hittgolf in juli de baas te kunnen verzonnen Rock Ternat en communicatiepartner Veaudeville uit Gooik een ludieke actie: OMTERNATST. Wat je moet doen is heel simpel: je maakt je vrienden TErNATst en maakt kans op een duo-combiticket voor Rock Ternat eind augustus. Dat filmpje deel je op sociale media. Op het einde van de maand wordt bovendien een hoofdwinnaar gekozen die ook nog eens al zijn vrienden op een vat Ouwen Duiker tijdens het festival kan trakteren…

 

De actie loopt nog tot 29 juli. 

En, ze geven warm weer deze week. Tijd voor een prank!

 

meer info: www.rockternat.be/omternatst

 

 

< ROCK TERNAT 2022 >

 

OPNIEUW EEN KNALEDITIE?

Het laatste weekend van augustus (26 & 27/08) is het opnieuw Rock Ternat. Na een knaleditie in 2021 zijn de voorbereidingen in volle gang. 

 

‘Rock Ternat is een festival dat nog 100% draait op vrijwilligers. Dat is eerder een unicum in de festivalwereld’, zegt Lotte Van Gestel - voorzitter van Rock Ternat. ‘Een maand voor het festival kunnen we wel zeggen dat we nog maar slechts een paar plekjes hebben voor wie wenst te komen helpen. Rock Ternat kan dus rekenen op een stevige basis. Daar zijn we best fier op!’

 

Vorig jaar konden we genieten van een uitverkochte editie. Ook dit jaar loopt de ticketverkoop opnieuw volgens de verwachtingen en hopen we dus toch het bordje ‘uitverkocht’ aan de deur te kunnen hangen. Het festival heeft een beperkte capaciteit. 

Lotte:  ‘we kunnen per dag 3.500 bezoekers kunnen we ontvangen op de site van het sportcentrum Ternat. Toch houden we - ook in tijden van festivalkeuzestress - vast aan de democratische prijzen.’ 

 

Tickets kosten 24 euro (vrijdag) - 35 euro (zaterdag) - 49 euro (combi). En, eveneens een erezaak: bij Rock Ternat betaal je nog geen 3 euro voor een pintje. Dat is geen makkelijke keuze in een wereld waarin de prijzen stijgen, maar zo hopen we bij te dragen tot een toegankelijk en democratisch festival, voor iedereen.

 

IEDEREEN VIP

Het Rock Ternat recept zoals we het vorig jaar introduceerden én de locatie zijn dezelfde gebleven, maar verwacht zeker ook enkele verrassende nieuwigheden en wat extra peper! De ‘secret garden’, een gezellige tuin om even te verpozen tijdens de optredens én te genieten van een lekker cocktail of Pajotse geuze, kreeg een upgrade dankzij HORTA én een nieuwe locatie. Zo is hij weer helemaal top secret… Ook zetten we weer 100% in op het VIP-gevoel voor iedereen: een optreden meepikken van op het balkon? Dat kan op onze rooftop. Festivalgevoel onderweg? Dat komt in orde dankzij de animatie op straat én de buren! Na het werk meteen genieten van de festivalsfeer? De deuren openen vrijdag om 18 uur: de sfeer, muziek en food zijn dan al à point! En, ook niet onbelangrijk om te melden: geen lange wachtrijen aan de kassa: met een app laad je zelf je drankkaart op én kun je rechtstreeks naar de togen of foodstanden!

 

BELGISCHE AFFICHE​

En natuurlijk is er ook muziek! Rock Ternat kiest opnieuw voor om een 100% Belgische affiche, met een aantal stevige toppers. Op vrijdag 26 augustus zullen niemand minder dan DE KREUNERS headlinen, voorafgegaan door FLIP KOWLIER! We openen ook opnieuw vroeg, met een knaller: THE GLORIOUS GENTLEMEN’S CLUB zorgt er meteen voor dat de dansbenen los geschud worden. We krijgen ook bezoek van GESTAPO KNALLMUZIK en SABRINA’S FEESTJE om het feest af te maken!

 

Op zaterdag 27 augustus zorgen TOURIST LEMC, THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION en ZORNIK voor de muzikale top vibes. Je zal ook kunnen genieten van HIGH HI. Na een knaller van een show in 2021 en bevestiging met een aantal radio singels in de afgelopen maanden, verzorgen zij een tweede passage op het vernieuwde festival. De stevige gitaren neemt RHEA voor zijn rekening.

 

Ook dit jaar zet Rock Ternat in op nieuw talent. Openen doen we met NEVA uit het regionale rockconcours Zennetoer. En, ILA is de rock ‘n roll band die de Nieuwe Lichting van Stubru 2022 won. De afsluiter van de avond wordt opnieuw verzorgd door het Ternatse DJ-collectief METROPOLITANS.

Tickets en info vind je op www.rockternat.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2022
Guido
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 11 aug 2022
Guido van Cauwelaert | 10 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 20 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 02 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022

archief