TERNAT - Rock Ternat 22 is klaar om opnieuw te knallen

C21

TERNAT - Rock Ternat 22 is klaar om opnieuw te knallen

1a8f06b9-9368-4f83-94a2-040614650356
 

Op dinsdag 23 augustus is de opbouw voor Rock Ternat komend weekend volop gestart!

Het team van Rock Ternat is er helemaal klaar voor. De laatste tickets zijn nog beschikbaar in voorverkoop tot vrijdagavond 16 uur. Daarna worden enkel nog tickets aan de kassa verkocht voor een kleine meerprijs.
Rock Ternat vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus 2022 in openlucht op de site van het sportcentrum. Er worden op beide dagen 3000 à 3500 personen per dag verwacht om de festivalzomer op gepaste wijze af te sluiten.
MOBILITEIT
In samenspraak met de gemeente is er een speciaal circulatieplan opgesteld om het verkeer in goede banen te leiden. Er is parkeergelegenheid in de buurt (betalend) of aan het station (gratis), maar meer nog roepen het gemeentebestuur en de organisatie op om met de fiets te komen. Je kunt je fiets achterlaten in de gratis beveiligde Argenta fietsenstalling voor 1200 fietsen, op wandelafstand van het festivalterrein.
ROCK TERNAT APP
Ook Rock Ternat kiest voor de cashless optie! Betalen op het festival doe je met de Rock Ternat App, powered by AnyKrowd. Hierdoor geen wachtrijen meer om een kaart op te laden voor drankjes en festivalfood. Je kan de app thuis downloaden, een bedrag opladen en zo rechtstreeks naar de bar gaan bij aankomst.
En ook dit jaar werkt het festival met herbruikbare bekers. We zetten opnieuw in op het ‘iedereen VIP’-gevoel en dus drink je uit een aangepast beker per drankje. Deze keer betaal je wel een bekerfee, een waarborg van 1 euro. Je ruilt bij een nieuwe bestelling telkens je beker in, of je krijgt je waarborg terug in de app. Zo werken de festivalorganisatoren en de bezoekers samen aan een groenere toekomst.
-----------------------------
vzw La Mama Dora
Met zetel te 9400 Okegem (Ninove), Hazeleerstraat 45
RPR GENT BTW BE 0761.806.029 / info@rockternat.be / www.rockternat.be
     
 ETEN EN DRINKEN
Iedereen VIP, sfeer en gezelligheid en goeie muziek zijn nog steeds de kernwoorden van het festival. We bieden een uitgebreid drankenaanbod van frisdranken en pintjes tot specialere bieren zoals Ouwen Duiker, Geuze, kwalitatieve wijn tot cocktails.
Lokale cateraars verzorgen de foodstanden. Naast het traditionele festavalfood zoals een heerlijk pakje friet vind je er ook onder andere pitta met een twist, pastabekers of een net-niet-zo-gewone hamburger.
LINE-UP
Op vrijdag zullen de DE KREUNERS headlinen, voorafgegaan door FLIP KOWLIER! We openen vroeg met THE GLORIOUS GENTLEMEN’S CLUB om de dansbenen los te schudden. We krijgen ook bezoek van GESTAPO KNALLMUZIK en SABRINA’S FEESTJE om het feest af te maken! Op zaterdag zorgen TOURIST LEMC, THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION en ZORNIK voor de muzikale top vibes. HIGH HI is ook terug van de partij na een supershow in 2021. De stevige gitaren neemt RHEA voor zijn rekening.
Ook dit jaar zet Rock Ternat in op nieuw talent. Openen doen we met NEVA uit het regionale rockconcours Zennetoer. En, ILA is de rock ‘n roll band die de Nieuwe Lichting van Studio Brussel 2022 won. De afsluiter van de avond wordt volgens de traditie verzorgd door het Ternatse DJ-collectief METROPOLITANS.
Verpozen tussen de optredens kan als een echte VIP in de secret garden (mét cocktail of geuze). Of vanop de Rooftop heb je het beste zicht over het festivalterrein.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2022
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024
Ingezonden | 14 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 13 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 09 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 07 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 07 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 05 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 04 feb 2024
Redactie Editiepajot | 03 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 30 jan 2024

archief